Extra large kubo
KUBO LEVERER: Kubo leverte en strålende kamp på fredag.

Leiesoldatene: Kubo med assist og mål

Det har vært en god uke for leiesoldatene. Her er ukens oppdatering!

Hakimi: Hakimi leverte en strålende prestasjon mot PSG på tirsdag. Han var involvert i den første scoringen til Haaland. Det samme gjorde han igår.  Dortmund slo Werder Bremen 2-0 og Hakimi serverte Haaland igjen. Hakimi viser at er på øverste hylle og det hadde vært fint å ha Hakimi på banen mot Levante igår. 

Odriozola: Odriozola startet for Bayern på fredag og deltok i 3-2 seieren over SC Paderborn 07. Han ble byttet ut etter 63 minutter mot Kingsley Coman. 

Ceballos: Ceballos fikk sin første kamp under Arteta mot Newcastle sist helg, men ble utelatt mot Olympiakos i Europa League. Ceballos er tydeligvis ikke en del av planene til Arteta og burde helst byttet klubb i januar. Ceballos returnerer til Spania til sommeren.

Kubo: Kubo slo skikkelig til på fredag. Mallorca spilte 3-3 mot Real Betis og Kubo spilte hele kampen. Han leverte en assist og en scoring.  Totalt har han nå levert 2 scoringer og 3 målgivende denne sesongen. Kan dette være starten på noe stort?

Mayoral: Mayoral deltok i nederlaget mot Madrid igår. Mayoral gjorde en grei kamp og var ofte en trussel mot moderklubben. Mayoral har foreløpig en ganske god sesong i Levante og får mye tillit.

Soro: Soro spilte 1-1 mot CD Mirandes, men bidro ikke målpoeng denne gangen. Soro har levert 4 mål og 4 målgivende denne sesongen. 

Óscar Rodríguez: Leganes tapte 1-0 mot Celta Vigo i helgen og Rodríguez ble byttet inn tidlig i andre omgang. Rodríguez har vært en av de beste leiesoldatene denne sesongen, men som offensiv midtbane er konkurransen tøff i moderklubben. Vi følger Rodríguez videre!

Vallejo: Forhåpningene var store da Vallejo returnerte fra England, men det nye låneoppholdet har ikke vært mye bedre. Vallejo har kun fått ett innhopp for Granada og det er det. Han var ikke på benken sist helg, men er på benken for dagens kamp. Granada møter Osasuna kl 12 idag. Fremtiden til Vallejo er uviss, men han må nok ned noen divisjoner for å sikre seg mest mulig spilletid.

Pmn6