Extra large haz
SKUFFET: Zidane var skuffet etter tapet mot Levante, og på toppen av hele haltet Eden Hazard ut med en ny skade.

Zidane: - Skaden er ikke bra ut

Zinedine Zidane hintet om en mulig ny alvorlig skade på Eden Hazard.

Real Madrid gikk på nytt poengtap i går, når Levante ble for sterke for Los Blancos på hjemmebane. Det var perioder med god fotball, men alt i alt var det en svak kamp som endte med et frustrerende tap. På toppen av det hele haltet Eden Hazard ut med en ny skade, i forkant av en uke som vil definere Real Madrids sesong med tanke på titler. Etter kampen møtte Zinedine Zidane pressen.

Vi er skuffet etter alle sjansene vi skapte i første omgang uten å få mål. Vi hadde mye av spillet inne på deres banehalvdel, men klarte ikke å få scoringen, noe som er det viktigste. Etter pausen angrep de oss og fikk den ene scoringen sin som sørget for at de vant kampen.
Realiteten er at de hadde en sjanse og en scoring. Vi vet at vi må reise oss opp igjen, og det krever energien til hele troppen vår. Vi er irriterte for at vi ikke vant denne kampen, men det kommer en ny kamp om tre dager og det er den vi må fokusere på nå. Neste uke står alt på spill, så vi trenger å fortsette det gode arbeidet fra tidligere i sesongen.

Hazard haltende ut av banen

Det ser ikke bra ut, siden han har smerter i det området som holdt han ute av spill i så lang tid. Han er i smerter nå, men vi får se i morgen, hva testresultatene tilsier.

El Clasico

Etter å ha kastet bort fem poeng i de to siste kampene, vet vi at vi må vinne hjemme mot Barcelona. Vi vil gjøre vårt beste, men først har vi en kamp på onsdag. Vi vet hvor viktig begge kampene er og må forsøke å vinne.
Pmn6