Extra large aiden
BLYTUNGT: Det har vært en blytung sesong for Eden Hazard.

Skadeoppdatering: Eden Hazard

Eden Hazard har pådratt seg en ny skade, og ventes ute av spill i opptil to måneder.

Det har vært en blytung debut-sesong for Eden Hazard i den spanske hovedstaden. Etter å endelig ha oppnådd sin store drøm som var å bli Real Madrid-spiller, har sesongen vært preget av nedtur på nedtur. I en duell mot Thomas Meunier mot PSG i november pådro belgieren seg en ankelskade som holdt han ute av spill i nesten tre måneder.

Etter et langt avbrekk var han tilbake i spill igjen forrige uke mot Celta Vigo i en kamp som endte 2-2. Belgieren var banens beste spiller, og etter rundt 70 minutter ble han byttet ut til stående applaus. Ting så ut til å være i rute for han, helt til han nok en gang haltet ut av banen under gårsdagens kamp mot Levante. For kort tid siden kom Real Madrid med en skadeoppdatering.

Etter tester utført på Eden Hazard av Real Madrid sitt medisinske apparat så har han blitt diagnotisert med en brudd i det ytre leggbeinet. Hans progresjon vil kontinuerlig følges. 

Dette er svært tunge nyheter for Real Madrid i det man går inn i den viktigste fasen av sesongen. Med en gang denne oppdateringen ble lagt ut på nett, var ekspertene samstemte; Eden Hazard holdes ute av spill i opptil to måneder. Dermed er hans første sesong i klubben å regne som et mareritt. Vi ønsker han god bedring, og gleder oss til han er tilbake igjen.

Pmn6