Extra large   av6067
POENGTAP: Isco var i duell med utlånte Borja Mayoral og leverte en god prestasjon mot Levante.

Spillervurderinger: Levante (B)

Det ble poengtap for andre kamp på rad da en missil fra Morales overlistet Courtois.

Levante 1-0 Real Madrid
Estadio Ciutat de Valencia, Valencia
LaLiga Santander, runde 25
Lørdag 22.februar, kl:21.00

1-0 José Luis Morales (79') - Assist: Nikola Vukcevic 

Det ble et skuffende poengtap i den forrige serierunden for Los Blancos da Celta de Vigo klamret seg til et poeng på Santiago Bernabéu. Derfor var det ventet at Real Madrid skulle revansjere seg mot Levante på Estadio Ciutat de Valencia lørdag kveld, hvilket ville være den første kampen i en meget viktig uke. På onsdag venter nemlig Manchester City i Champions League, og neste helg er det duket for El Clásico på Santiago Bernabéu. En god kamp for Real Madrid før de to storlagene venter ville være positivt både for spillere og fans. 

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric (Valverde 82'), Casemiro, Kroos - Isco (Vázquez 73'), Benzema, Hazard (Vinícius Júnior 67')

Levante: Fernández - Miramon, Postigo, Gonzalez, Toño - Morales (Martinez 81'), Campaña, Vukcevic, Bardhi - Marti (Melero 67'), Mayoral (Leon 88')

Det var Real Madrid som åpnet best lørdag kveld, og de fikk tre relativt gode sjanser ti minutter ut i oppgjøret, hvor blant annet Benzema burde ha scoret etter å ha blitt spilt gjennom av Isco. Begge lag hadde sine halvsjanser etter dette hvor midtbanespillerne Modric og Campaña forsøkte lykken - dog uten hell. Ti minutter før hvilen så ble Isco spilt alene gjennom mot Fernández, men rett før magikeren skulle skyte så kom en forsvarer i veien. Benzema fikk en ny stor sjanse kort tid etter dette, igjen spilt frem av Isco, men denne gang forsøkte han å finne en medspiller i stedet for å skyte selv, og pasningen ble blokkert. Modrid forsøkte lykken fem minutter før hvilen, men selv om skuddet var knallhardt så ble det reddet og lagene gikk inn i hvilen på 0-0. 

Etter hvilen var begge lag frempå, hvor Bardhi forsøkte lykken med et skudd etter kort tid, men det endte til side for mål. Deretter ble Hazard spilt i bakrom, men han somlet med avslutningen og den ble for svak. Real Madrid ropte også på et straffespark etter en hands fra Campaña, men dommeren lot spillet gå videre. Los Blancos presset hardt i perioden etter, men det var vertene som skulle få den avgjørende scoringen. For ti minutter før full tid klemte Morales til fra skrått hold, og overlistet Courtois med et knallhardt skudd. Real Madrid klarte ikke å svare på scoringen til Levante-kapteinen, og det ble derfor poengtap for andre kamp på rad i LaLiga Santander. 

Spillervurderinger: 

Thibaut Courtois (4): Gjør egentlig en god kamp, hvor han er solid både på skudd og på baller inn i boksen, men det er ikke godt nok å slippe inn skuddet til Morales. "Tabben" koster Real Madrid et poeng, og muligens tre dersom de hadde scoret mot slutten. Godt at den kommer før oppgjørene mot Manchester City og Barcelona fremfor mot de. 

Dani Carvajal (3): En av hans svakere kamper denne sesongen, og sliter tidvis når Morales beveger seg over på den venstre siden. Henger ikke helt med på tempoet, og klarer ikke å involvere seg nevneverdig i spillet fremover i banen. Ingen stor kamp, og må heve seg flere hakk på onsdag. 

Raphaël Varane (5): Som sin makker så har han relativt god kontroll defensivt, og er en bauta på dødballer. Spiller en trygg og god kamp, men det hjelper ikke når Morales overlister Courtois like før slutt. Spiller en kamp på det jevne. 

Sergio Ramos (5): Har relativt god kontroll defensivt sammen med Varane, og kan ikke klandres for scoringen da det er et godt skudd av Morales. Stanger unna på dødballer, og på innlegg og gjør generelt sett den god defensiv jobb. 

Marcelo Vieira (3): Brassen er inne i en svak periode, og det ble ikke stort bedre mot Levante. Sliter tidvis defensivt, og virker ikke til å ha maskinen til å orke løpene offensivt og defensivt, hvilket påvirker kvaliteten. Spilte mest sannsynlig fordi Mendy hadde fire gule kort, og starter nok ikke på onsdag eller søndag. 

Luka Modric (5): Den av midtbanespillerne som er mest involvert fremover i banen, og har noen gode avslutninger, men klarer ikke å overliste Fernández i målet til Levante. Forsøker å være kreativ, og forsøke å binde sammen midtbanen med angrepet, men det lykkes ikke helt. 

Carlos Casemiro (4): Som sin makker på midtbanen så blir det noe anonymt, og alt for statisk fra Casemiro. Klarer ikke å involvere seg fremover i banen, og ettersom Levante for det meste angriper langs kantene så blir han ikke veldig mye involvert i det defensive arbeidet. 

Toni Kroos (4): Noe anonym kamp fra tyskeren, leverer på det jevne, men ikke spesielt mye mer. Involverer seg ikke nevneverdig i spillet fremover i banen, og selv om han fordeler ballen på flott vis så er det ikke mange pasninger som setter medspillere i gode posisjoner dessverre. 

Isco Alarcón (6 BB): Viser nok en gang at han har funnet formen i andre halvdel av sesongen, og at han trives under Zidane sitt opplegg. Er aktiv, fordeler baller, og finner medspillere i veldig gode posisjoner. Spiller frem Benzema ved et par anledninger som han burde score på, og får i tillegg et par gode sjanser selv. Banens beste for Real Madrid. 

Karim Benzema (4): Måltørken fortsetter for franskmannen som sliter med å score mål etter jul. Kommer til et par gode sjanser, men det ender dessverre i bom. Burde scoret et, kanskje to mål mot Levante, men det vil seg virkelig ikke. Må opp noen hakk i de kommende kampene. 

Eden Hazard (5): Er aktiv og kombinerer godt med resten av angrepet i begynnelsen av kampen, hvor han viser frem glimt av det som bor i han. Kommer seg til et par store sjanser, og burde scoret et mål, men somler for mye med avslutningen. Må dessverre forlate banen med skade, og igjen er det et brudd i leggen. 

Innbytterne: 

Vinícius Júnior (5): Gjør en godkjent jobb når han kommer inn for en skadet Hazard. Forsøker å involvere seg, men det leder dessverre ikke til stort. Kommer til å få en viktig rolle i tiden fremover nå som Eden er skadet i lang tid igjen. 

Lucas Vázquez (4): Tilfører lite den tiden han er på banen, og burde muligens ikke kommet inn for spilleren som presterte best hos Real Madrid. Blir for lite kreativ og for lite målfarlig. 

Federico Valverde (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. 

Hva tenker du om våre vurderinger? 

Pmn6