Extra large  2jt6738 hthumb  1
MÅL: Fidalgo satte inn kampens første mål etter 40 minutter og kunne feire med to brasilianere.

Real Madrid Castilla 2-0 SS Reyes

Det ble en begivenhetsrik dag og utfordrende seier for Castilla.

Lagoppstilling: Altube, Rodríguez Martínez, Gila, Hernández, García, Blanco, Fidalgo(C), Reinier Jesus Carvalho, Baeza, Rodrygo Goes & Gual.

Benken: Fuidias, Chust, Calderón, Bravo, Abou, Arribas & Pablo Rodríguez

Alle sitt fokus og øyener var rettet mot nysigneringen Reinier Jesus Carvalho, men kampen ble begivenhetsrik på andre områder. Raúls har tidligere hatt store utfordringer med å velge en startellever, grunnet en bred tropp og utfordringen var enda vanskeligere denne helgen. Inn til kamptroppen var nemlig Rodrygo og nysigneringen Reinier Jesus som begge fikk plass i startoppstillingen. Dermed var tidenes dyreste Castilla startellever et faktum, men det skulle vise seg å bli en vanskelig kamp.

Alt annet enn seier hadde vært ekstremt pinlig. Spillet var frustrerende til tider og ikke overbevisende. Castilla var avhengig av øyeblikk med kvalitet fra visse individer for å unngå flausen. Rodrygo kombinerte godt med Reinier Jesus på dagens første mål, da det nyeste brasilianske vidunderbarnet fant Álvaro Fidalgo med en utsøkt hælpasning. Det andre målet handlet kun om Rodrygo, angriperen gjorde alt på egenhånd før han satte ballen elegant forbi keeper. Bortsett fra disse gode individuelle prestasjonene, måtte gjestene gå tomhendt fra kampen etter å ha skapt flere gode sjanser. Kampen var svak og lite bemerkelsesverdig, spesielt med tanke på all oppmerksomheten den hadde fått i forkant.

Det intensive, kvalitetsfylte raskt-passerende spillet som nettopp hadde begynt å sitte for Castilla var plutselig borte i dag. Kanskje på grunn av oppmerksomheten og forventingene Reinier og Rodrygo hadde brakt med seg. Det var få som hadde trodd de skulle se sistnevnte spille en kamp for Castilla igjen og det blir spennende om det er her unggutten skal utvikle seg resten av sesongen. Hvis det blir aktuelt må de tilpasse seg Raúls visjon kjapt, men det bør ikke være en vanskelig oppgave for de talentfulle brasilianerne. Det sene røde kortet til Rodrygo var strengt, og betyr at han ikke kan spille neste helg mot Pontevedra. Etter en svak første omgang endte Rodrygo opp med å ha en mer enn godkjent kamp, men det var få stand-out øyeblikk. Begge midtstopperne Mario Gila og Javier Hernandez var nok lagets beste spillere, sammen Fidalgo og begge brasilianerne.

Resultet var komfortabelt, men forestillingen var mer diskutabel. Laget kommer til å forbedre seg etter hvert som Reinier blir vant til sine nye omgivelser, og det potensielle tilskuddet med Rodrygo kan være en enorm faktor for Castilla. Uavhengig av dette kan Castilla i løpet av de neste måneden virkelig være med i opprykskampen. 

Banens beste i oppgjøret var Mario Gila som var feilfri gjennom hele kampen, og skilte seg ut i positiv forstand. 

Mål: Fidalgo og Rodrygo.

Målgivende: Reinier og Abou.

Banens beste: Gila.

Pmn6