Extra large manchester
SKUMLE: Manchester City-laget Real Madrid skal møte besitter enorme offensive ferdigheter.

I rivalens bakgård: Manchester City (H)

Vi har tatt en prat med to Manchester City-supportere i forkant av onsdagens kamp.

Onsdag får Real Madrid besøk av Manchester City. Guardiolas disipler vant i helgen 0-1 borte mot Leicester, og kommer inn til denne kampen med høy selvtillit. Det er ventet to svært jevne kamper, og det må sies at Real Madrid bør få et godt resultat på onsdag, for borte mot Manchester City blir det fort veldig tøft. I anledning onsdagens kamp har vi tatt en prat med to City-supportere.

1. Hva er ditt navn og hvordan ble du Manchester City-supporter?

Mitt navn er Per Magnus Lervik. Jeg er 24 år og kommer fra Kristiansund.
Min far har vært Manchester City-supporter i 50 år. Jeg har vokst opp med kjærlighet for de lyseblå, og etter hvert som jeg ble interessert i fotball i ung alder var valget enkelt. 

2. Hva er dine tanker om den sesongen Manchester City har?

I en helt vanlig sesong ville dette Manchester City-laget vært helt der oppe å kjempet om seriegullet. Problemet er bare at Liverpool har vært helt utrolige denne sesongen. Community Shield har vi vunnet, og vi er i rute i ligacupen, FA-cupen og Champions League. Bare det er fantastisk for enhver engelsk klubb, så det er ikke slik at Manchester City har vært dårlige denne sesongen. Tiden vil vise hvor mange pokaler vi vil stå igjen med når sesongen er over, men Champions League er drømmen.

3. Hvordan ser du på kampene mot Real Madrid, og hvem frykter du hos hovedstadsklubben fra Spania?

Real Madrid har et av Europas beste forsvar om dagen, og mange gode unge talenter i stallen. Den første halvtimen i Madrid ser jeg for meg et City-lag som har ballen mest og som styrer spillet. Kontring og dødball er noe man er svake på, så akkurat det er nok noe Los Blancos gjerne ønsker å utnytte.
På Etihad har supportergruppen «1894 group» mottatt godt over 50.000kr til tifo og bannere, så i den kampen vil det bli enorm stemning og City vil gå ut for å dominere matchen. 
Valverde, Benzema og Courtois har vært utrolige denne sesongen, så dette er spillere å se opp for.

4. Hva tror du resultatet blir og hvem tror du går videre?

Jeg tror Real Madrid vinner sin hjemmekamp 2-1, men at det hele snur med en 3-1 seier til Manchester City på Etihad. Dermed går de lyseblå videre med sin nye motivasjon etter FFP-saken.

Vi takker Per Magnus Lervik for intervjuet, og ønsker han lykke til med kampen!

1. Hva er ditt navn og hvordan ble du Manchester City-supporter?

Jeg heter Herman Kristofer Bredal.
Jeg ble Manchester City-supporter etter at storebroren min introduserte meg for laget i sesongen 2010/11. Han er selv United-fan, og syntes det ville vært kult om jeg støttet byrivalen, samtidig som jeg ville gjøre det for å irritere han, du vet  "søskenkjærlighet". Jeg var 14 år på dette tidspunktet, så jeg visste pent lite om både Premier League og Manchester City. Har selvfølgelig fått mye kritikk for at jeg støtter Man City, og nesten ingen tror på meg når jeg forteller historien om hvordan Manchester City ble laget i mitt hjerte. Det er ikke så kult at de kalles en "plastic club", men jeg føler det bare er en del av gamet og litt av moroa med å være City-supporter. I dag er jeg veldig glad for at jeg ble introdusert for de lyseblå og følger alle kampene deres som en ekte Cityzen.

2. Hva er dine tanker om den sesongen Manchester City har?

Sesongen til nå har vært humpete, i hvertfall til City å være. Spesielt mye tull bakover, og generelt dårlig dekning på stopperplass etter at Laporte ble skadet tidlig i sesongen. Kjedelig at Sané også har vært ute over halve sesongen, vi kunne virkelig trengt han på vingen. Tenker at City har prestert under pari ved flere anledninger, og kampene de egentlig burde vunnet med flere mål har endt med uavgjort eller tap. Mot Spurs sist er et godt eksempel på dette. Dette i motsetning til Liverpool som har en helt ekstrem sesong i PL. Tror City holder 2.plassen i ligaen, og vinner enten Carabao Cup eller FA-Cupen, om ikke begge.

3. Hvordan ser du på kampene mot Real Madrid, og hvem frykter du hos hovedstadsklubben fra Spania?

Kampene mot Real Madrid blir nok veldig spennende og utfordrende for City sin del. Jeg ser ikke for meg at vi har så gode muligheter på Santiago Bernabeu. Føler det kan bli en del mål i begge oppgjørene, mye fordi City er ustabile bakover og vi møter et Real Madrid-lag som er bedre når det gjelder.. Det er en grunn til at City aldri har vunnet CL og Real Madrid har vunnet tre de siste fire årene. Jeg frykter blant annet enn spiller som Sergio Ramos, på grunn av at han er en matchvinner.

4. Hva tror du resultatet blir og hvem tror du går videre?

Jeg tror resultatet i første kamp blir 3-1 til Real Madrid. Tror det blir uavgjort på Etihad, og Real Madrid går videre.

Vi takker Herman Kristofer Bredal for intervjuet, og ønsker han lykke til med kampen!

Pmn6