Extra large guardiola
BEUNDRER: Pep Guardiola beundrer Real Madrids prestasjoner i Europas gjeveste klubbturnering.

Guardiola: - Vi ser opp til Real Madrid

Pep Guardiola er full av lovord om Real Madrid i forkant av onsdagens oppgjør.

Om litt over 48 timer barker to av verdens beste lag sammen når Real Madrid er vertskap for åttendelsfinalen i Champions League der Manchester City venter over to kamper. Det byr på et gjensyn med den tidligere Barcelona-treneren, Pep Guardiola, som for kort tid siden møtte pressen i forkant av reisen til den spanske hovedstaden. Der skrøt han blant annet en god del av Real Madrid.

Jeg har en stor beundring for Real Madrid. De spillerne som har spilt der har spilt i så mange Champions League-finaler at jeg ikke aner hvor mange ganger de har løftet tittelen. Det blir en stor test for oss. Det er to kamper mellom kongene av turneringen, og det laget som ikke har for vane å spille slike kamper. Vi ser opp til Real Madrid, og vi må vise at vi kan spille på det nivået.
Det er spennende å spille i denne turneringen. Vi må prøve å vinne på en av de største, mektigste og peneste stadionene. Til tross for det må vi vise vår personlighet. Jeg kjenner meg selv og mine spillere, vi alle ønsker å vinne denne tittelen.

49-åringen trente Barcelona i fire år mellom 2008 til 2012, og var mesterhjernen bak et av tidenes beste fotballag. I tillegg har Guardiola vært trener for Bayern München i tre sesonger, og er for tiden da trener i Manchester City. Guardiola har møtt Real Madrid 17 ganger som trener, og vunnet ved ni anledninger. Det må Los Blancos sette en stopper for denne onsdagen.

Pmn6