Extra large hazard 3
HAZARD: Det har blitt bekreftet at Hazard skal være ute i opptil 2 måneder etter å ha pådratt seg en ny skade i helgen.

1 milliard for hva?

Det har nettopp blitt bekreftet at Hazard skal være ute med skade i opptil 2 måneder til. Hazard var sjeldent skadet i Chelsea og ankom Madrid i storform. Nå er han ute med sin tredje skade på et halvt år.

Sesongen etter at Ronaldo dro til Juventus manglet Madrid det lille ekstra. Ronaldo var mannen som avgjorde de store øyeblikkene, Ronaldo strakk seg alltid litt lenger. Ronaldo ga Madrid det lille ekstra når resten av laget sviktet. Det er en slik spiller Hazard skulle være. Hazard skulle tette det lille hullet som oppsto. Nå er han ute i opptil 2 måneder til og resten av sesongen er ødelagt. Det er nå Madrid trenger Hazard. Hazard kan vel knapt bebreides for dette selv, men frustrasjonen er allikevel stor. Madrid mister den ene spilleren som skulle sikre medaljer denne sesongen.

Vi har uansett sett glimt av talentet hans. De gangene han har spilt, spesielt mot Celta Vigo, skinte han. Han var en konstant trussel nede ved dørlinja og var nesten umulig å ta ballen ifra. Det eneste som manglet var egoismen hans. I Chelsea var han den store stjernen som alle belaget seg på. I Madrid har han vært ydmyk og forsiktig. Han velger å slå en pasning der han muligens ville skutt. For Hazard var Madrid, og spesielt Zidane, den store drømmen. Han ankom med en stor prislapp og mye press. Han skulle erstatte noe av det Ronaldo tilførte. Han skulle gi Madrid det lille ekstra som manglet forrige sesong. Kanskje presset var for stort? Det kan umulig være lett å ankomme et stjernegalleri med en stor prislapp. Ronaldo håndterte det fint, men det har ikke Hazard gjort. Mot Levante i helgen jobbet han hardere på egen banehalvdel enn motstanderens. Han kom seg alene mot keeper, men bommet grovt på ballen. Alle vet hva Hazard kan gjøre, men han har vært for ydmyk til å vise det frem i sin nye klubb. 

For Hazard er denne sesongen et glemt kapittel. Han kan knapt klandres for skadene han har pådratt seg, men Madrid har vært veldig uheldig. Ingenting er avgjort ennå og Madrid har alle muligheter til å lykkes, men det blir uten belgieren. Madrid har betalt 1 milliard for en scoring og noen kreative innspill fra høyresiden. La oss håpe investeringen bærer frukter neste sesong!

Hva tenker dere?

Pmn6