Extra large  n0y3497

Se Real Madrid - Manchester City på stort lerret midt i Oslo!

På onsdag viser Rockefeller den store kampen mellom Real Madrid og Manchester City på stort lerret.

På onsdag er det duket for skikkelig storkamp i Champions League når Real Madrid tar i mot Manchester City på Santiago Bernabéu. I den anledning har Rockefeller tatt initiativ til et flott arrangement midt i Oslo sentrum. De viser kampen på stort lerret i sine lokaler, og de vil ha så mange Real Madrid-fans der som mulig. 

Real Madrid har vunnet Champions League hele 13 ganger, mens de lyseblå fra Manchester enda ikke har vunnet den prestisjefylte turneringen én gang. Det er liten tvil om at mesterligaen er det store målet for Guardiola og hans Manchester City, spesielt i lys av nyheten om klubbens utestengelse fra turneringen. Det er altså duket for et helt fantastisk oppgjør mellom to av verdens aller beste lag. 

Hva er vel da bedre enn å se kampen sammen med andre Real Madrid-fans på Rockefeller? Ikke bare har Rockefeller et stort lokale med plass til mange mennesker og fri entré, de har også ett flott lokale med stort lerret og stadionlyd. Ta med deg alle vennene dine og kom på en hyggelig kampopplevelse!

Det vil også være pauseunderholdning på arrangementet. I tillegg skal det deles ut en Real Madrid-drakt til en heldig vinner.

Sted: Rockefeller Oslo
Når: Onsdag 26. februar. Dørene åpner 20:30.
Fri entré

Link til arrangementet for mer informasjon: https://www.facebook.com/events/1059957097699176/

Vi håper å se mange av dere der! 

Pmn6