Extra large  mjm0826thumb
FEIRER: Juvenil B sine lovende har hatt all grunn til å feire denne sesongen.

Hvordan går det med Juvenil B?

Real Madrid sine lag i alle aldersgrupper har til tider hatt en berg-og-dal-bane sesong. Prestasjonene varierer, nye unggutter viser seg frem og det er på tide å se hvordan det går med Juvenil B.

Juvenil B

Laget fikk ny trener når Raúl ble promotert til Castilla. Manu Fernandez fikk ansvaret og ledet Juvenil B til åtte seire på sine ti første kamper. I runde 11 var laget vertskap for byrival Atletico og tapte 2-1, dermed befant laget seg fire poeng bak serieleder Atletico.

Siden den gang har ikke Juvenil B avgitt et eneste poeng. De har hatt et strålende angrep og vært bunnsolide defensivt, ungguttene har holdt nullen i 12 av 20 kamper. Etter forrige helgs trepoenger mot Altetico Madrid er det nå de hvite som leder serien med fire poeng.

Manu Fernandez har hatt en foretrukket startellever og variert lite i forhold til hva Raúl gjorde sesongen før. Midtbanen er talentfull og det er tøff konkurranse om plassene. Fer, Romera og Ballesteros har alle etablert seg i laget, men Peter Gonzalez utnytter alle mulighetene han får og er et slags fjerdevalg på midtbanen. Oscar Arranda startet sesongen med å veksle mellom spill for U19 og U18 laget, men han har nå etablert seg på Juvenil B og har en god sesong. På topp har Andri Gudijohnsen vært bunnsolid og står med 12 mål hittil denne sesongen.

Sesongens spiller:

Et vanskelig valg og flere gode spillere å velge mellom, men bidraget til Lucas Cañizares har nok vært best. Målvakten står med ni clean sheets, og selv om Lucas gir forsvaret foran seg æren, kan ikke hans innflytelse utelukkes. 

Følg med på: Denne måneden har Pau Russo, en 17 år gammel ving, kjempet seg inn i Juven B-troppen. Hans opptreden mot Atletico Madrid, hvor han scoret åpningsmålet, var enestående, og han er en veldig spennende spiller.

Rundt på Valdebebas

Israel Salazar er fortsatt en hovedattraskjon i canteraen. Målpoengene hans har hjulpet Juvenil C til en 14 poengs ledelse i deres liga. Dette er en angriper for framtiden og hans år i Real Madrid hittil har vært bemerkelsesverdige. 

Israel Salazar sin tid på La Fabrica:

INFANTIL B : 15 mål på 20 kamper.

INFANTIL A : 42 mål på 25 kamper.

CADETE B : 39 mål på 29 kamper.

CADETE A : 30 mål på 26 kamper.

JUVENIL C : 25 mål på 16 kamper (denne sesongen)

Totalt: 151 mål på 116 kamper.

Infantil B (U13) vant Dubai Intercontinental Cup, og slo Inter Milan på straffer etter en nervepirrende 3-3 kamp. Laget endte opp som nummer to i konkurransen forrige sesong og leder for øyeblikket ligaen med ett poeng.

Det er faktisk bare to lag over aldergruppen 12 år som foreløpig ikke leder sin divisjon. Men vi kan håpe at de tar første plassen i sine ligaer.

Pmn6