Extra large untitled
KLAR: Ramos er klar for å møte Manchester City i Champions League.

Sergio Ramos: – Laget vårt har ikke endret seg, vi tapte, men vi spilte bra.

Ramos snakket med pressen i forkant av onsdagens gigantoppgjør mot Manchester City.

Real Madrid-kapteinen snakket med media i pressekonferansen før onsdagens sammenstøt mot Manchester City i Champions League. Spanjolen diskuterte lagets to siste kamper i LaLiga, der Real Madrid avga poeng mot både Celta Vigo og Levante som sørget for at laget mistet tabelltoppen.

Til slutt handler fotball om sluttresultatet. Laget vårt har ikke endret seg, vi tapte en kamp, men vi spilte bra. Vi gjorde flere ting bra, men var ikke gode nok foran mål, og det koster deg i fotballen. Vi har nå en sjanse til å slå tilbake mot Manchester City og Barcelona.

Kapteinen forklarte også at Madrids siste resultater ikke spiller noen rolle mot City.

Det gjør ingen forskjell. Noen ganger kan man komme til Champions League i dårlig form, og fortsatt levere en fantastisk kamp. Hodet og humøret vårt er på rett sted, og vi vil gjøre alt for et godt resultat.

Real Madrid maktet ikke å sette ballen i mål mot Levante, men Ramos mener at laget har nok å komme med offensivt.

Det er ikke slik at vi ikke skapte sjanser, vi manglet mål, men det er lett å snakke om det nå- Vi har fortsatt en lang sesong foran oss og laget gjør alt for å forbedre seg.

Forsvareren fortalte at Champions League er en spesiell konkurranse for Real Madrid.

For oss er dette en spesiell konkurranse. Å høre hymnen gir oss motivasjon og vi har en stolt historie i Champions League.

Ramos snakket også om kontrakten sin. Hans nåværende avtale utløper i 2021, og begge parter har ikke kommet til enighet ennå.

Dette har blitt snakket om de siste ukene, og forholdet mitt til klubben er veldig godt. Det er ingen hast og vi vil komme til en enighet. Jeg forstår klubben tilbyr ett års kontrakter når spillerne er i en viss alder. Det virker som media ønsker å skape en form for spenning mellom klubben og meg, men det kommer ikke til å skje.
Pmn6