Extra large zia
MOTIVERT: Zinedine Zidane og laget er motiverte og vil gjøre alt de kan for å ta seg videre i turneringen.

Zidane: - Jeg lærte mye av Guardiola

Zinedine Zidane ønsker å gjøre Real Madrid-supporterne stolte ved å vinne over Manchester City.

Zinedine Zidane møtte tidligere i dag pressen for å diskutere morgendagens kamp mot Manchester City. De regjerende Premier League-mesterne fra England setter kursen mot den spanske hovedstaden i dag, og har skumle planer om seier og avansement. Det har også Real Madrid, som av mange blir stemplet som kongene av turneringen. For kort tid siden snakket vår franske trener om kampen i pressekonferanserommet på Valdebebas.

Vi ønsker å gjøre supporterne våre stolte. Som alltid kommer vi til å gi det alt vi har. Champions League er tilbake igjen, og vi vet hvor viktig det er for oss og supporterne. Vi kommer til å gjøre alt vi kan for å ta oss videre. Vi skal gi alt for supporterne som kommer for å se kampen.
Vi vet at vi møter et veldig godt lag. De har vist det gang på gang og kommer hit for å spille god fotball. Vi må spille en god kamp, det er det som er viktig. Vi skal gi alt, og fokusere på de gode tingene vi har gjort og gjør, ikke på de to dårlige resultatene i det siste. Vi spiller bra og må levere godt i morgen. 

Manchester Citys offensive ferdigheter

Mange lag liker å ha ballen i laget. Vi skal spille mot et lag som har en rekke styrker, og vi må svare på det med våre ferdigheter. Noen lag har fantastiske ressurser. Manchester City har mange fantastiske spillere. Det kommer ikke til å endre på det vi skal gjøre,

Lignende kamp som El Clasico?

Det er to veldig gode lag som skal spille mot hverandre. Du kan snakke om El Clasico, El Derbi eller hva du vil, jeg er bare sikker på at det blir en veldig bra kamp. 

Viktigheten av alle spillerne

Alle er viktige her. Ikke bare Casemiro og Valverde. Vi vet hvor viktige alle spillerne er, hva de kan gjøre på banen og det gjelder og alltid være klar. Dette er en spesiell uke, og spillerne våre elsker å spille slike kamper. Det er spennende.

Hazards skade

Jeg er ikke i en posisjon til å fortelle deg om han bør operere eller ikke. Vi har veldig kvalifiserte folk her som kan alt om slike ting. Alt jeg kan fortelle deg er hvordan Eden føler seg; han er frustrert og trist. Vi er også triste over å miste han. Vi er alle litt nede, han gledet seg lenge til å komme tilbake og for å gi oss det vi vet han kan gi på banen. Den sjansen har han blitt frarøvet med enda en skade. Jeg håper at han kommer tilbake neste gang fullstendig rehabilitert. Det er det han ønsker, og det samme gjelder oss. Det er tøft for han, og jeg kan se det på øyene hans. Det gjelder å holde seg positiv. Det er en tøff tid for han nå, og det vil det være de neste dagene. Man kan forestille seg det, han er ikke glad for å ikke spille grunnet skade.

Guardiola

Realiteten er at det er Real Madrid mot Manchester City og ikke Zidane mot Guardiola. Når alt kommer til alt er det en fotballkamp som skal spilles. Det er kamper som dette folk vil se. Vi gleder oss, for det er slike kamper vi ønsker å spille. 
Guardiola er verdens beste trener, og det har han alltid vist. Først i Barcelona, deretter i Bayern München og nå i Manchester City. Det er mange trenere i fotball, men for meg, personlig, er han den beste.
Vi er ikke skremte over å møte Guardiola. Jeg var sammen med han i noen dager når han var i Bayern, og diskuterte hvordan man styrer et lag. Han var veldig ærlig og åpen, jeg lærte mye av å snakke med han. Vi snakket mye sammen og han var oppriktig. Vi tilbringte to flotte dager sammen, men jeg kan ikke forklare deg hva jeg lærte av han. Alle gjør det på sitt vis, men det var veldig interessant å følge han.
Pmn6