Extra large duoen
GOD: Raphaël Varane og Sergio Ramos er meget gode sammen når det gjelder som mest.

Roar Stokke: - Madrid er solide defensivt

Roar Stokke har svart på noen spørsmål i forkant av onsdagens Champions League-kamp.

Onsdag kveld braker det hele løs på Santiago Bernabéu når Real Madrid tar imot Manchester City. Real Madrid har ikke levert som forventet i de to siste kampene, så nå er det på tide å levere igjen. Roar Stokke skal, som alltid, kommentere kampen for Viasport 1. For hundretusener av nordmenn er han selve stemmen av Champions League, og vi har vært så heldig at vi har tatt en prat med han.

Du har kommentert mange store kamper, ser du fram til morgendagens batalje?

JA, med store bokstaver og tre røde tykke streker under svaret. Det er to store lag som skal møtes, og flere av bransjens beste individualister skal i aksjon. I tillegg er det en fantastisk trenerduell vi skal bli vitne til når to av de største i fotballen skal i aksjon.

Hvordan vil du analysere lagene?

Real Madrid er så avhengige av Benzemas mål at Zidane må få vondt i magen. Det er på tide at de andre stepper opp tre hakk. Kollektivt sett kommer de til å være skjerpet når Manchester City er motstander, og det må de være også for å vinne kampen. Real Madrid kommer til å få noen overganger som de må gripe begjærlig. 
City er City og Pep er Pep. Du vet hva du får. Manchester City er sårbare defensivt, og har vært det hele sesongen. Mye av det skyldes skaden til Aymeric Laporte. 

Hvem tror du går videre?

I  utgangspunktet klarer jeg ikke å skille lagene. For meg er det 50/50. Real Madrid er defensivt mer stabile i år, men mangler mye offensivt. Det laget som fremstår som den beste utgaven av seg selv over 180 minutter kommer til å gå videre. 
De gamle sirkushestene i Real vil revansjere det forsmedlige tapet for Ajax i fjor. Jeg tror vi får to flotte kamper.
Det er bare å ønske supportere av begge lag lykke til.

Vi takker Roar Stokke for at han tok seg tid til å svare på våre spørsmål, og gleder oss som alltid til å høre han bak mikrofonen.

Pmn6