Extra large satellite  3
SKUFFET: Zinedine Zidane var en skuffet mann etter nederlaget mot Manchester City.

Zidane: – Hvis vi vil avansere, må vi reise til Manchester og vinne

Den franske manageren var naturligvis skuffet etter nederlaget mot Manchester City, men laget har ikke gitt opp.

Zinedine Zidane snakket med pressen på Santiago Bernabéu etter Champions League-kampen mot Manchester City.

Vi leverte godt spill og det er tøft å tape slik. Vi er alle opprørte fordi vi spilte bra fram til slutten, da endret det hele seg. Feilene gjorde vondt fordi vi fortjente mer. Mot en rival som denne må vi konsentrere oss hele kampen. Før sluttfasen gjorde vi det vi kunne for å vinne og spilte bra. Vi fortjente ikke å tape. Jeg tror ikke noen av spillerne har skylden.
Det var to gode lag på banen og det var en velspilt kamp. Vi hadde sjanser, og det hadde de også takket være feilene våre. Vi scoret målet vårt når City dominerte kampen. Etter målet klarte vi oss bra, men de ti eller tolv siste minuttene var dårlige. Vi manglet konsentrasjon og feilene er del av spillet, men vi må analysere dette så godt vi kan.

Returoppgjøret

Hvis vi vil avansere, må vi reise til Manchester og vinne. Det kan Real Madrid gjøre. Vi vet hva vi må gjøre. Det er fortsatt en hel kamp igjen, og vi trenger en seier der borte. Vi må tenke på å komme oss videre til neste runde.
Vi leverte veldig gode prestasjoner i tre eller fire måneder, da hadde vi flere gode resultater, og nå går vi gjennom en dårlig periode. Når man får et dårlig resultat, må vi stå sammen, være sterke og fortsette å jobbe. Vi har en mulighet til å snu denne rekken svake resultater på søndag.

El Clásico

På søndag venter en fantastisk kamp, vi må hvile oss godt og levere en flott forestilling på søndag. Jeg håper at fansen kommer og støtter laget med å komme seg gjennom denne skuffelsen. Vi gir alle vårt ytterste der ute, men vi har en svak rekke nå, og vi må komme oss gjennom dette. Søndagens kamp gir oss en sjanse til å endre denne rekken med svake resultater.

1-1 målet

Dommeren sa til meg at det ikke var en forselse og at det ikke var noe dytt. Det var hans avgjørelse og det er slutten på det. Dette målet var nøkkelen til comebacket.

Kroos

Han er en ekstremt viktig spiller for oss. Det var en treneravgjørelse, og jeg har ingenting imot han. Jeg valgte bare en annen spiller til denne kampen.
Pmn6