Extra large casemiro
NEDERLAG: Det ble et nederlag for Casemiro og resten av Real Madrid-spillerne.

Casemiro: - Vi kan snu det

Casemiro har tro på et comeback til tross for at det ser mørkt ut.

Real Madrid klarte ikke å levere varene under gårsdagens kamp og røk til slutt på et surt nederlag mot de engelske gigantene fra Manchester. Det gjør at Real Madrid har et svært tungt utgangspunkt i forkant av returen på Etihad om noen uker, og etter kampen var naturligvis spillerne svært skuffet. Likevel mente Casemiro at ingenting er avgjort og at Real Madrid kan snu det.

Ingenting er avgjort enda. Hvis det er et lag som kan snu det, så er det dette Real Madrid-laget. Vi spilte 75 spektakulære minutter, men tapte kampen på grunn av de 15 siste kampene.
De klarte å få et godt resultat, men ingenting er tapt enda. Vi hadde ikke den samme intensiteten eller kontroll på kampen de siste 15 minuttene av kampen. Vi la oss dypere, og mot et så godt lag, blir du straffet når de kommer til avslutninger. Det er ingen unnskyldninger.

El Clasico

City-kampen tilhører fortiden nå, og vi må rette fokuset mot Barcelona-kampen. De feilene vi gjorde i kveld kan ikke skje igjen. Det er uakseptabelt å spille 15 slike kamper. Vi må tenke på Barcelona nå, vi vet det blir tøft i England, men det viktigste er neste kampen mot Barcelona.

Vinicius Jr:

Vi må holde roen. Vi kommer til å dra dit for å snu det og vinne kampen. Vi manglet fokus de 15 siste minuttene, og det var derfor vi tapte kampen. Vi må forbedre oss. Returkampen blir tøft men det skal gå an å snu det.
Vi skal jobbe hardt og holde roen. Fokuset nå er på å vinne mot Barcelona på søndag. Det er tøft å takle tapet, vi hadde kontroll på kampen i majoriteten av kampen. Vi har ikke snakket om noe i garderoben, alle er nede nå. Vi skal opp med hodet igjen til de neste kampene.
Pmn6