Extra large ram
MOTIVERT: Sergio Ramos er svært motivert i forkant av søndagens kamp mot Barcelona.

Ramos: - Det betyr ekstra mye

Real Madrid-kapteinen har snakket med Realmadrid TV i forkant av søndagens kamp.

Skuffelsen etter nederlaget mot City bør være lagt til side, for på søndag venter Barcelona. Det blir en svært viktig kamp for Real Madrid, og for en spiller som Sergio Ramos er disse kampene ekstra spesielle. Kapteinen har nylig snakket med Realmadrid TV.

Det er ikke en vanlig kamp. Det er tre poeng som står på spill, slik det er i alle kamper, men denne betyr ekstra mye. Det vil bringe mye glede til laget hvis vi kan vinne mot Barcelona, og vil gi positivitet til moralen i laget.
Begge lag vet hvor viktig denne kampen er, og det gjelder å bruke motivasjonen til å spille så bra man kan. Allerede fra starten av uken kunne man føle at en viktig kamp venter oss. Hele opplevelsen er annerledes, det er en enorm mediadekning, mange store spillere som skal i aksjon og en stor historie bak kampen. Det er en uforklarlig følelse, noe unikt.

Flest El Clasico-kamper

Det gjør meg glad at jeg har rekorden over flest kamper i El Clasico. Jeg håper jeg kan spille i mange år fremover. Det vil være et godt tegn, siden det beviser hvor mange år jeg har vært på dette nivået. Det viktigste er uansett å vinne kampen, selv om det også er fint å få individuelle anerkjennelser.

Viktigheten av kampen

Det vil bli en jevn kamp. Det er få poeng som skiller lagene, og man er inne i en viktig periode av sesongen. Det kan bli avgjørende, men det er viktig å huske på at det er lenge igjen av LaLiga-sesongen. Det er fremdeles mange poeng som står på spill. Det er viktig for oss å vinne på hjemmebane, foran våre egne supportere. Vi er sterkere med de i ryggen, og nå er tiden inne for å ta seieren på hjemmebane.

Begeistring

Jeg har den samme følelsen nå, som den første gangen jeg spilte i El Clasico. Hemmeligheten ligger i hardt arbeid, dedikasjon og det å aldri miste dine ambisjoner. Det er vanskelig å holde seg på toppen, men jeg prøver alltid å holde meg så frisk og fersk som mulig. Det er en av nøklene bak suksessen. 

Kaptein

Det er en stolthet å være kaptein for denne klubben. Etter så mange år i klubben tilegner man seg gode og dårlige erfaringer. Det bringer med seg mye ansvar å være rollemodell for så mange barn i verden, men også ikke minst dine egne lagkamerater. 

Titteljakten i LaLiga

LaLiga er en tøff liga, men vi kommer til å kjempe om tittelen. Det er stor begeistring, og klubben ønsker å vinne. LaLiga blir tøffere for hvert år, og alle kamper er tøffe. Alle lag kan skape problemer for deg, og det er mye av det som gjør LaLiga så stort å vinne. 

Zidane

Han er en utmerket trener, men ikke bare på grunn av alle titlene vi har vunnet sammen. Han har vært spiller her selv, og vet hvordan han skal styre garderoben. Ikke alle klarer det, og i hvert fall ikke så naturlig som han. Uansett om man spiller mye eller lite, så klarer han å holde alle motiverte. Det er en av hans styrker. Han er den perfekte Real Madrid-trener, mener jeg. Håper vi kan gå inn i en ny æra der vi vinner mange titler under hans ledelse.

Viktig mål

Jeg husker at vi lå under 1-0 på Camp Nou, der jeg på slutten av kampen headet inn 1-1-scoringen på et frispark slått av Luka Modric. Det ble avgjørende for at vi vant LaLiga, siden vi noen dager senere vant mot Málaga på bortebane. De scoringene som gjør at du vinner titler, betyr ekstra mye.
Pmn6