Extra large hazarddd
SKADET: Eden Hazard vil miste store deler av sesongen etter å ha pådratt seg et brudd i benet.

Roberto Martinez: - Hazard vil være tilbake før sesongslutt

Den belgiske landslagstreneren snakket med pressen om Hazard sin nye skade.

Den rutinerte manageren mener at sesongen ikke er over for Eden Hazard.

Vi har snakket med Eden, og vi får se når han kommer tilbake. Alle ble veldig skuffet over skaden, men det er verst for spilleren. Han har gått glipp av få kamper i karrieren, og jeg er sikker på at Hazard vender tilbake til sesongslutt. Han vil bli en viktig spiller for Real Madrid og vi skal ha god kontakt med klubbens medisinske team.

Hazard fikk et nytt brudd, bare to kamper etter å ha kommet seg tilbake fra skaden som har holdt belgieren ute i tre måneder. Noen rapporter tyder på at han vil trenge kirurgi for å reparere bruddet - noe som vil bety at sesongen er over for Hazard - men Roberto Martinez ser ut til å tro skaden er kortvarig og at Hazard fortsatt kan bidra denne sesongen.

Det har vært en blytung debut-sesong for Eden Hazard i den spanske hovedstaden. Etter å endelig ha oppnådd sin store drøm som var å bli Real Madrid-spiller, har sesongen vært preget av nedtur på nedtur. I en duell mot Thomas Meunier mot PSG i november pådro belgieren seg en ankelskade som holdt han ute av spill i nesten tre måneder.

Etter et langt avbrekk var han tilbake i spill igjen mot Celta Vigo i en kamp som endte 2-2. Belgieren var banens beste spiller, og etter rundt 70 minutter ble han byttet ut til stående applaus. Ting så ut til å være i rute for han, helt til han nok en gang haltet ut av banen under kampen mot Levante. For kort tid siden kom Real Madrid med en skadeoppdatering.

Etter tester utført på Eden Hazard av Real Madrid sitt medisinske apparat så har han blitt diagnotisert med en brudd i det ytre leggbeinet. Hans progresjon vil kontinuerlig følges. 

Dette er svært tunge nyheter for Real Madrid i det man går inn i den viktigste fasen av sesongen. 

Pmn6