Extra large ferland
UNIK KAMP: Ferland Mendy gleder seg stort til det som blir en svært viktig kamp på søndag.

Mendy: - Nivået er høyere

Ferland Mendy har snakket med Realmadrid TV i forkant av søndagens kamp.

Venstrebacken kommer etter all sannsynlighet til å starte mot Barcelona på søndag, og det har han gjort seg fortjent til etter en rekke gode prestasjoner denne sesongen. 24-åringen har bevist at han takler nivået, og har bidratt til at Real Madrid-forsvaret har vært solide defensivt. Barcelona-kampen nærmer seg med stormskritt, og i den anledning har franske backen blitt intervjuet.

I Real Madrid er ønsket det å vinne alt, og alltid gi det beste man har. Man må alltid være på topp her, selv når det er treningsøkter. Når man vinner er alt greit. Vi er innstilt med tanken om at man må vinne alt. Selv på treningsøktene, uansett hvilken øvelser som gjøres, må man vinne. Man må vinne alt.
Min første El Clasico var spesiell. Jeg hadde spilt på Camp Nou tidligere når jeg var i Lyon, men det var annerledes å tre på seg Real Madrid-trøyen i en slik kamp. Det er en kamp som man ikke finner noe andre steder, og vi alle ønsker å vinne kampen.

Zidane

Første gang jeg møtte Zidane ønsket han meg velkommen til klubben. Han fortalte meg at jeg var en del av hans lag, og at jeg måtte vise meg frem. Det sier seg selv.

Forskjellen mellom spansk og fransk fotball

Forskjellen er at nivået er høyere her. Vi jobber hardt på trening for å være i best mulig form og for å kunne gjøre det så bra som mulig i hver kamp. Vi ønsker å vise nivået vårt. Jeg tror spillet går raskere her. Det er mer bevegelse og løping, det er forskjellen på LaLiga og Ligue 1. Her kan man tape mot et lag på nedre halvdel av tabellen, som spiller som om de skulle vært blant de beste i Ligue 1.

Ny klubb

Det tar alltid litt tid å finne seg til rette når man kommer til en ny klubb, men jeg føler at jeg forbedrer meg for hver kamp som spilles. Jeg jobber hardt for å kunne bidra mer offensivt. Akkurat nå er fokuset mest på å være solid defensivt. I Lyon forsvarte jeg mindre, og angrep mer. Jeg jobber med å finne balansen. 

Målgivende mot Atlético Madrid

Jeg gikk innover for å åpne opp rom for Vinicius, og han fikk ballen før han ga den til meg. Jeg så deretter at Karim hadde løpt fra markøren sin, og da slo jeg innlegget til han. Vi alle vet hvordan Karim liker å få ballen der, så alt gikk som ønsket.

Karim Benzema

Jeg snakker mye med Karim, og han gir meg mange tips. Han forteller hvor han ønsker å få ballen. Vi har en god forståelse på og utenfor banen, og på banen gjør jeg alt jeg kan for å gi han gode pasninger.
Pmn6