Extra large tropp
INKLUDERT: Karim Benzema er som alltid med i troppen, og blir svært viktig hvis det skal bli seier mot erkerivalene, Barcelona.

Troppen: Barcelona (H)

Zinedine Zidane har tatt ut 19 spillere til kveldens oppgjør mot Barcelona.

Det er ikke mange timene igjen til det hele braker løs på Santiago Bernabéu. Det er stor oppmerksomhet rundt denne kampen, og man sitter med en følelse av at det denne gangen kan ta fullstendig fyr på banen etter noen traurige oppgjør mellom disse to lagene. Med seier her vil Barcelona få en luke på fem poeng ned til Real Madrid, mens med seier for de hvite topper man tabellen igjen.

Zinedine Zidane har tatt ut 19 spillere til kveldens oppgjør. På keeperplassen er det ingen overraskelser, annet enn at det er Toni Fuidias som er med som tredjekeeper. I forsvaret er alt som det pleier å være, og en som Nacho må nok en gang finne seg i å bli vraket fra kamptroppen. James Rodriguez er en annen som er vraket, og som må se kampen fra tribunen.

Når det gjelder angrepet er det Rodrygo som må stå over grunnet suspensjon. Den store overraskelsen her er at Zidane faktisk har valgt å vrake Luka Jovic fra kamptroppen, og inn kommer en som har vært helt ute i kulden denne sesongen, Mariano. Det er uvisst om han får noen minutter, men bør være svært motivert til innsats dersom han får muligheten.

Troppen:

Målvakter: Courtois, Areola og Fuidias
Forsvarsspillere: Carvajal, Militão, Ramos, Varane, Mendy og Marcelo.
Midtbanespillere: Kroos, Modric, Casemiro, Valverde og Isco.
Angrepsspillere: Benzema, Bale, Lucas, Mariano og Vinicius Jr.

Pmn6