Extra large 83314138 10156499052085989 7606358704367075328 o
CL-PLASS: Real Sociedad er foreløpig på en 4.plass i ligaen.

Leiesoldatene: Ødegaard på topp fire og Soro med målgivende

Det har vært en dårlig uke for moderklubben, men flere av leiesoldatene har gjort det bra. Her kommer ukens oppdatering!

Vallejo: Endelig en gladnyhet for Vallejo. Igår fikk han 90 minutter mot Celta Vigo og spilte 0-0. Dette er Vallejo sin første fulle kamp fra start og han gjorde en god jobb.

Reguilón: Sevilla vant nettopp 3-2 mot Osasuna. Reguilón måtte finne seg på benken. Han spilte derimot i Europa Leauge på torsdag og gikk videre etter 0-0 mot CFR Cluj på bortemål(1-1 i forrige kamp). Blir spennende å følge Reguilón videre i Europa!

Mayoral: Levante gikk på et 3-0 tap mot Eibar igår. Mayoral ble byttet ut etter 67 minutter.

Soro: Alberto Soro leverer igjen. Han sikret seg en målgivende mot Racing Santander igår. Kampen endte 2-2. I andre enden finner vi Luca Zidane. Han nyter for tiden stor tillitt i Racing og spiller hver kamp.

Óscar Rodríguez: Óscar noterte seg også med målgivende igår. Leganes spilte 1-1 mot Deportivo Alaves. Óscar er en av de mest spennende av lånesoldatene for tiden og har levert en utrolig god sesong. Han har notert seg med 5 mål og 2 assist foreløpig, samt at han spiller omtrent hver eneste kamp.

Jorge de Frutos: Jorge er kanskje ukjent for mange, men høyrevingen er lånt ut til Rayo Vallecano. Han har 7 kamper og 1 scoring.  Jorge spiller sjeldent og har mest sannsynlig ingen fremtid i Madrid, men vi følger han videre.

Ødegaard: Nordmannen har hatt en strålende sesong i år. På fredag steg Sociedad opp på fjerdeplass og er foreløpig kvalifisert til Champions League. Er ikke mye man trenger å si om Martins sesong, men innspurten blir spennende.

Hakimi: Hakimi og Dortmund vant nylig 1-0 mot Freiburg. Hakimi noterte seg ikke med målpoeng. Dortmund vant forrige uke 2-1 over PSG på eget gress og har gode muligheter for videre avansement. Hakimi har nevnt at han er usikker på om han ønsker seg tilbake til Madrid, spesielt nå som Dortmund konkurrer helt i toppen. Svaret får vi til sommeren.

Odriozola: Odriozola har befunnet seg på benken denne uken. Bayern vant 6-0 mot Hoffenheim i går og 3-0 borte mot Chelsea. Odriozola har slitt med spilletiden i Tyskland, men vender tilbake til Spania til sommeren. Han må nok belage seg på enda et låneopphold.

Ceballos: Ceballos har nylig fått litt tillitt under Arteta og trenden har begynt å snu litt for Arsenal i det siste. På torsdag røk de derimot ut av Europa League mot Olympiakos. Arsenal spiller ikke ligakamp denne helgen, men møter Portsmouth til FA-cup kamp imorgen.

Pmn6