Extra large benzema ultra barcelona real madridthumb
EL CLASICO: Det er mye som står på spill når Real Madrid tar imot Barcelona søndag kveld.

I rivalens bakgård: Barcelona (H)

Vi har tatt en prat med Barcelona-supporter, Aleksander Ree, i forkant av kveldens kamp.

Det er kun noen timer igjen til kampen mellom Real Madrid og Barcelona. Det er en svært viktig kamp der det står mye på spill, og i forkant av denne kampen har vi vært så heldige at Aleksander Ree har kommet med sine synspunkter.

Hvordan ble du Barcelona-supporter?

Jeg valgte Barcelona på grunn av familiære årsaker. Da jeg var liten var jeg ofte hos min onkel og filletante, og hennes familie stammer fra Barcelona. Det var slik jeg fikk min entusiasme for denne klubben.

Hva tenker du om sesongen Barcelona har hatt frem til nå?

Tja, sånn resultatmessig har ikke starten av sesongen vært særlig ille, men man må se på verdiene som ligger bak resultatet. Jeg synes det er overraskende at Barcelona i det hele tatt har greid å holde seg oppe på tabellen de siste årene. Dette grunnet et komplekst drama som røsker tak i veggene bak kulissene. Det absolutt mest sjokkerende opp i dette er at Real Madrid ikke har klart å henge med selv om Barcelona har vaklet så til de grader. Denne sesongen er det annerledes, det skal sies, og det er jevnt i toppen mellom disse to lagene.

Hvordan ser du på kampen mot Real Madrid og hvem frykter du?

Jeg vet ikke helt. Objektivt synes jeg begge lag ser ut til å mange litt kontroll på det de driver med. Det kan bli en jevnspilt kamp, litt slik vi så i høst. Real Madrid var i veldig god form før jul, men det ser ut som at det har stoppet opp for de.
Barcelona trenger rom å boltre seg på, og det er kanskje derfor de har gjort suksess i kampene mot Real Madrid, et lag som er kjent for å spille med høyt risiko. Real Madrid må tette igjen bakover og gi fra seg mindre rom skal de vinne kampen.

Hvem tror du vinner kampen og tar seriegullet?

Som tidligere nevnt, tror jeg vi er inne i en periode hvor begge lag ser ut til å slite med å finne rytmen. Jeg tror det blir en jevnspilt kamp, men laget til Real Madrid har mye krutt i seg. Kanskje 2-1 eller 1-1 i favør Real Madrid. 

Vi takker Aleksander Ree for intervjuet og ønsker han lykke til med kampen!

Pmn6