Extra large extra large satellite  20
SJEFEN: Raúl drømmer nok om å bli hovedtrener en dag, men har han det som skal til?

Raúl og Castilla med smell på bortebane

De lovende ungguttene hadde ikke tapt på fem oppgjør, men gikk på en stor smell mot Pontevedra på Pasarón stadion.

Real Madrid Castilla tapte hele 4-0 på bortebane mot Pontevedra. De hvite, som hadde tatt imponerende 11 av 15 poeng den siste perioden, hadde lite å stille opp med på søndag. Til tross for en god start, vant hjemmelaget takket være et fantastisk hat-trick fra Rufo og et mål fra Alvaro sørget for en komfortabel seier for vertene. Neste kamp for Castilla er mot Coruxo på Alfredo Di Stefano.

Dagens kamp startet med at Castilla flyttet ballen godt rundt, på jakt etter åpningsmålet. De hvite tok initiativet og Guillem prøvde lykken på avstand. I det 10. minutt avsluttet Baeza en kontring med et skudd som ble avverget på strek. I neste angrep ville samme spiller ha straffespark etter å blitt felt av målvakt, men dommer gir ikke straffespark. Etter dette kom vertene inn i kampen og tok over. Altube vartet opp med en strålende redning, men like etter sendte Rufo Pontevedra opp i ledelsen. Før pause scoret spissen sitt andre for dagen med en god heading.

Endringer

Raúl satt inn Marvin og Chust til andre omgang. Til tross for det ekstreme regnværet og den dårlige gressmatten spilte de hvite best igjen. I det 49. minuttet var Marc Gual ekstrem nær en utligning og samme mann hadde en god mulighet like etter, men ble hindret av vertenes målvakt. I løpet av de siste minuttene sikret hjemmelaget seieren med ytterligere to mål. Rufo scoret sitt hat-trick i det 79. minutt og Alvaro satte inn 4-0 fire minutter senere.

Kampinfo:

4-Pontevedra: Edu, Jaouad, Víctor Vázquez, Campillo, Sana (Adrián, 65 '), Álex, Rufo, Álvaro, Zabaleta, José García (Adighibe, 73') og Romay.

0-Real Madrid Castilla: Altube, Fran García, Javi Hernández, Gila, Guillem (Chust, 45 '), Ayoub (Marvin, 45'), Fidalgo, Blanco, Reinier (Pablo, 70 '), Baeza og Marc Gual.