Extra large   av2821
SHOW: For et fantastisk øyeblikk Mariano leverte i søndagens El Clàsico.

Mariano Díaz har vært tålmodig

Real Madrids nummer tjuefire har hatt en svært tung sesong, men det hadde lite å si når han senket Barcelona.

Etter returen til Madrid fikk han god start forrige sesong og startet returen på en fantastisk måte når han puttet et vidunderlig mål i Champions League mot Roma, men etter det har det blitt full stopp for kraftspissen. Forrige sesong fikk han totalt bare 22 kamper for Los Blancos, hvor han scoret fire mål og leverte ingen målgivende på 746 minutter.

I Januar ble den tidligere Lyon-spissen ryktet bort, flere klubber fra blant annet Italia var interesserte, men Mariano ble i klubben.

Denne sesongen hadde han kun to innhopp i supercupen på 21 minutter og ikke fått tillit i LaLiga en eneste gang. Men hans første innhopp i LaLiga ble av det spektakulære slaget og Mariano kom inn i det 91.minuttet. Den spanskfødte dominikanske spissen trengte kun ett minutt før han satte inn det fantastiske 2-0 målet etter en bunnsolid soloprestasjon. For et mål og for en tid å gjøre det på, med denne scoringen bør Mariano ha lagt inn en god CV for mer spilletid denne sesongen. 

Mariano har vist seg som en klinisk målscorer når han har fått tilliten han trenger og har levert imponerende tall ved flere anledninger. Når han slo igjennom på Real Madrid Castilla hadde han 32 mål på 44 kamper, disse prestasjonene sørget for overgangen til Frankrike. I sin ene sesong i Lyon hadde 26-åringen 18 mål på 37 kamper i Ligue 1.

Real Madrid-produktet er eksplosiv og veldig hardtarbeidende, han kan bli en veldig god superinnbytter for Zidane resten av denne spennende sesongen.

Synes du Mariano fortjener mer spilletid?

Pmn6