Extra large  jm10324 hthumb
MILEPÆL: Nok en imponerende milepæl for den franske spissen.

Benzema med 500 kamper for Real Madrid

Spissen er spilleren med sjette flest scoringer i klubbens historie med 240 mål.

I sin ellevte sesong for Real Madrid spilte Benzema sinn 500 kamp for de hvite i El Clásico. Franskmannen nådde milepælen mot Barcelona, som er laget han har møtt flest ganger som Real Madrid spiller sammen med Atletico (34). Presidenten Florentino Pérez ga ham en jubileumstrøye etter kampen.

Antall mål er også imponerende. Han har scoret 240 ganger, noe som gjør ham til en av legendene i klubben og den sjette høyeste målscoreren noensinne. Han er bare bak Cristiano Ronaldo (451), Raul (323), Di Stefano (308), Santillana (290) og Puskas (242). Benzema er også, etter Raúl og Santillana, spissen som har spilt tredje flest kamper for Real Madrid.

Han startet dette 29. august 2009, den dagen han debuterte med en seier mot Deportivo La Coruna. Kun dager senere åpnet han målkontoen, som var på Santiago Bernabéu mot Xerez. Benzema har spilt i nærmest alle mulige konkurranser med Real Madrid og hans 500 kamper har kommet i følgende turneringer: 337 i LaLiga, 100 i Champions League, 43 i Copa del Rey, 8 i klubb VM, 8 i den spanske Supercupen og 4 i den europeiske supercupen.

 Trofeer

Benzema har vunnet mange pokaler i klubben, hvorav den største er Champions League. Han har vunnet den fire ganger, og har startet alle de fire finalene. Han har vunnet 4 klubb-verdensmesterskap, 3 UEFA Super Cups, 2 LaLiga-titler, 2 Copa del Rey-titler og 3 spanske Super Cups, som totalt blir hele 18 titler.

Pmn6