Extra large  2vc7314thumb
KUNNE FEIRE: Både Courtois og Vinicius var avgjørende i søndagens seier.

Courtois: – Vi leverte en fantastisk andre omgang

Thibaut Courtois spilte sin 50. seriekamp for Real Madrid i El Clásico og holdt nullen.

Målvakten som en gang gjorde flere imponerende redninger, var fornøyd etter den fantastiske seieren.

På stillingen 0-0 i første omgang var det viktig å ikke slippe inn noen mål. Da det var min tur, gjorde jeg noen gode redninger, som mot Arthur og Messi. I andre omgang var vi bedre og leverte en fantastisk omgang. 
Etter de siste resultatene våre har vi fortsatt å fungere godt. Vi har godt i flere kamper, men ikke vunnet, fotballen handler om små detaljer. I dag fikk vi seieren, med hjelp fra fansen, noe som er nøkkelen og de har vært utrolige. Vi leverte en solid prestasjon sammen med fansen.

Nøkkelen til seier

Mot Barcelona kan du spille på to måter: Presse de på egen halvdel eller forsvare seg og ligge dypt, men da risikerer du å bli spilt ut. Å vinne en Clásico er alltid veldig bra. Vi leder serien nå, men vi kan ikke glemme at det er 12 kamper igjen. Neste uke besøker vi Betis, og hvis vi vil vinne LaLiga, må vi også vinne der.

Courtois har nå 50 seriekamper for Real Madrid i sin andre sesong i klubben. I sin første sesong spilte han 27 kamper i ligaen, og hittil denne sesongen har han spilt 23. Han har vært en stor del av nøkkelen til Real Madrids gode resultater og har sluppet inn færrest mål i LaLiga. Denne seieren betyr at Real Madrid er ubeseiret på hjemmebane i ligaen denne sesongen.

Fede Valverde var strålende fornøyd etter seieren og ønsket å takke fansen for deres støtte.

Vi er begeistret. Jeg vil takke lagkameratene mine og fansen for all deres støtte i kveld. Vi vant etter noen tøffe resultater og utnyttet sjansen til å endre ting.
Zidane ba oss om å gi alt, men det betydde at hver spiller måtte kjempe hardt og ikke gi ballen bort. Jeg tror vi viste vårt beste på banen. Som Real Madrid-spiller må du prøve å vinne ale pokaler du kan. I dag var en sjanse til å vise mennesker over hele verden akkurat hva Real Madrid står for.
Pmn6