Extra large hazardd
OPERASJON: Eden Hazard skal opereres.

Operasjon på Eden Hazard

Den belgiske superstjernen må under kniven etter den seneste skaden han pådro seg.

Eden Hazard pådro seg nylig en skade som vil holde han ute av spill, trolig resten av sesongen. Dette er andre gang denne sesongen at han har fått en skade som har holdt han ute av spill i lang tid, noe som nesten er forventet med tanke på alle årene han har vært på et høyt nivå, og alle de gangene han nærmest har blitt sparket i sønder og stykker. Nå er det besluttet at en operasjon er det beste.

Det var nemlig slik at det etter skaden ble meldt om to potensielle løsninger på situasjonen hans. Den ene var å la han trene seg opp igjen sakte men sikkert, mens det andre er å fullføre en operasjon. Sistnevnte mulighet holder han ute av spill i lenger tid, men resultatet skal visstnok bli bedre på sikt. Det er viktig, for en spiller som virkelig må prestere når han kommer tilbake.

Eden Hazard var i Real Madrid-garderoben og feiret med sine lagkamerater etter gårsdagens seier. Det kan være siste gang på en stund at han får mulighet til det. Ifølge Onda Cero reiser han nemlig til Dallas i USA på torsdag, sammen med klubblege Niko Mihic, for å ta en operasjon. Vi håper derfor alt går som det skal, og at vi snart kan få se den belgiske talismanen i aksjon.

Pmn6