Extra large ziz
FORNØYD: Zidane var i godt humør etter tre poeng mot Barcelona.

Zidane: - Jeg er stolt av mine spillere

Zinedine Zidane var svært fornøyd med det han så av laget sitt i El Clasico.

Real Madrid spilte en meget gode andreomgang mot Barcelona, og det var nok til å ta tre poeng. Det gjør at Los Blancos nå topper tabellen i LaLiga, poenget over katalanerne. Etter kampen møtte en blid Zidane pressen for å snakke om kampen.

Vi fortjente seieren på grunn av alt vi gjorde defensivt og offensivt. Førsteomgangen var jevn, og presset vårt var ikke optimalt. I andreomgangen forbedret vi dette og var farligere fremover. Vi presset dem hardt, og kjørte nesten over dem. Dette er viktige poeng, etter en tøff uke. Det er tre poeng som gjør at vi tok tilbake tabelltoppen, men vi må kjempe til siste slutt.
Vi er veldig glade på grunn av at den harde jobben vår betalte seg. Det er ikke enkelt å vinne på denne måten. Styrken vår i dag var viktig. Det viktigste er å forsvare seg bra, også vet vi at vi kan skape ting offensivt. Andreomgangen var vår. Vi hadde mange sjanser til å score, og endte opp med to mål. Vi holdt nullen, og det var Courtois en viktig del av. Vi vant denne kampen som et lag.

Vinicius Jr.

Han var god og leverte et viktig mål i en viktig kamp. Jeg er glad på hans vegne. Han var god offensivt og defensivt, og hjalp Marcelo med å forsvare seg mot Semedo. Han er ung og noen ganger er kritikken vanskelig å takle. Han må leve med det på grunn av at han spiller i Real Madrid.

Seieren

Seieren er bra for selvtilliten i laget. Vi snakket om hvilken god mulighet dette var for oss til å snu på ting, og takket være den harde innsatsen gjennom hele uken klarte vi å ta seieren. Vi visste at vi kunne spille en god kamp der ute, og det gjorde vi. Vi fortjente å vinne, men det var tøft mot et godt lag. Vi vet at det vil komme mange tøffe øyeblikk, og mange lag som kommer til å forsøke å vinne mot oss, men det er vi klare for. 

Courtois

Det er ikke bare i kveld at han har vært god. Han har vært bra i lang tid, og det gjør oss roligere å se han i mål. Idag har han gjort store redninger som holdt oss inne i kampen. De redningene på viktige øyeblikk var svært viktige for seieren.

Mariano

Han er vår tredjevalg på topp. Han fikk en sjanse i dag og gjorde det så bra. Han har ikke hatt mange sjanser denne sesongen, og jeg ble overrasket over hans fantastiske mål. Alle spillerne her er viktige nøkler, og jeg skal tenke på de mulighetene jeg har. Det er spillere som får spille mindre, men alle må bidra når det trengs. I dag var Mariano god, Isco var god, Courtois også og mange flere.

Manchester City-kampen

Vi skal være klare for returoppgjøret, selv om det skal spilles flere LaLiga-kamper før den tid. Reaksjonen i dag var viktig. Garderoben sliter ikke. Spillerne er med og de vil dette. Vi spilte 78 gode minutter, men tapte til slutt. I dag vant vi etter å ha spilt bra fra start til slutt. Vi må fortsette å jobbe med det vi tror på. Vi må bevise kvalitetene våre hver gang vi spiller.
Pmn6