Extra large  jm10203thumb
DUELLSTERK: Ramos og resten av forsvaret var fantastiske i gårsdagens kamp.

Ramos: – Vi er i ekstase over resultatet, og er tilbake på tabelltopp

Kapteinen var stolt av laget sitt etter søndagens seier i El Clásico.

Sergio Ramos snakket med pressen etter 2-0 seieren mot Barcelona på Santiago Bernabéu. Spanjolen utrykte hvor viktig seieren var for hele sesongen:

Å vinne en Clásico er en veldig positivt. Etter de nylige resultatene, hvor noen av de ikke var gode, og etter å ha mistet tabelltoppen, trengte vi en god prestasjon for oss selv og fansen. Det var viktig å ta tilbake ledelsen av LaLiga og vinne en kamp uten å slippe inn mål. Dette er tre viktige poeng. Det er mange kamper igjen, og vi må fokusere. Vi må forsøke å ta så mange poeng som mulig.
Denne gevinsten er stor. Til slutt lot vi Barcelona få ballen mer og vi bestemte oss for å legge oss dypere i banen. Jeg vet ikke om det var den beste tilnærmingen, men det var avgjørelsen vi tok. Når man møter Barcelona, kan du ikke være redd. Ja, det er stor gjensidig respekt, men vi visste hvordan vi skulle framstå i kampen.

 Fansen

Hvis man ikke får til gode resultater, føler du at du skylder fansen det for deres varme og støtte. Når Bernabéu støtter oss hjelper det virkelig, og det å vinne var fantastisk. Vi ønsket en seier. Nå må vi fortsette og beholde sulten etter titler, ikke bare seire.

Forsvarsspillet i andre omgang

I andre omganget endret vi det. Vi ønsket å trykke høyt, få tak i ballen på halvdelen deres og vi fikk resultatet. Vi skapte sjanser og fikk et mål, etter det punkterte vi kampen.
Det er flere forskjellige faser i en kamp. Dette er beslutninger vi tar basert på hvilket lag du møter og dine egne prestasjoner. Vi vet ikke om vi vant på den beste måten, men vi seiret. Vi er i ekstase over resultatet, og vi er tilbake på tabelltopp. Nå må vi beholde fokuset.

Markering av Messi

Han er en av de beste spillerne noensinne. Messi skaper en konstant trussel, og vå må være veldig bevisste rundt han. Han Barcelonas beste spiller, men Marceloa, Casemiro og jeg var gode rundt Messi. Det defensive var på toppbivå i seieren, og det var med på å gi oss trygghet offensivt.
Pmn6