Extra large yngst
LENGE SIDEN: Det er nå flere år siden Martin Ødegaard ble Real Madrids yngste LaLiga-debutant.

Ødegaard: - Han var forbanna

Martin Ødegaard har snakket med podkasten B-laget om taklingen på Sergio Ramos.

For noen uker siden møtte Real Madrid Real Sociedad til dyst i Copa del Rey. Det endte med 3-4-tap for Los Blancos og exit fra cupen, som forøvrig er den eneste turneringen Zinedine Zidane enda ikke har vunnet som Real Madrid-trener. I den kampen oppsto det også en spesiell situasjon, der Martin Ødegaard feiet Sergio Ramos ned. Real Madrid-kapteinen var mildt sagt ikke fornøyd med det.

Ødegaard har nylig vært gjest i TV2s podkast, B-laget, der han har tatt en prat med Jesper Mathisen, Marius Skjelbæk og Simen Stamsø Møller. Der kunne han avsløre at Sergio Ramos ikke likte stemplingen fra nordmannen.

Han var ikke så fornøyd der, det fikk jeg høre gjennom noen gloser. Jeg fikk også høre etterpå at jeg burde ha beklaget stemplingen. Han var litt forbanna, men vi ble gode venner etterpå, så det var ikke noe problem. 

Martin Ødegaard er nok ikke den første eller den siste spilleren i verden som gjør Sergio Ramos forbannet på en fotballbane. Når man gir så mye hjuling som Ramos, bør man også takle at det noen gang går motsatt vei. Dette er nok ingenting som kommer til å ligge igjen, og forholdet de to i mellom er nok bra. Det må den også være dersom Ødegaard skal returnere i nærmeste fremtid.

Kilde:

https://www.nettavisen.no/sport/odegaard-roper-ramos-sinne-etter-takling---var-forbannet/3423931753.html

Pmn6