Extra large status

Status på Eden Hazard

Eden Hazard befinner seg i USA, og skal opereres i Dallas i morgen av spesialist Eugene Curry.

Eden Hazard må som kjent under kniven, og befinner seg i skrivende stund i USA. 29-åringen skal bli operert i Dallas for skaden han pådro seg mot Levante for rundt ti dager siden. Belgieren skal bli operert av legespesialist, Eugene Curry, som er en av de ledende kirurgene i verden hva angår ortopediske fotoperasjoner. Curry stor erfaring med toppidrettsutøvere, og på hans nettsider står det blant annet at han bruker metoder som gjør at spillerne raskt klarer å komme tilbake til normal aktivitet igjen.

Det får man så inderlig håpe stemmer, for Eden Hazard har ingen tid å miste. Real Madrid spiller flere viktige oppgjør i mai, og i tillegg skal Belgia delta i sommerens EM, der 29-åringen er lagets beste og viktigste spiller. Dette er visstnok også et av årsakene til at man har valgt operasjon, slik at han skal få fjernet problemet så raskt som mulig slik at han kan fokusere på opptreningen.

Det er besluttet at han etter operasjonen skal returnere til sitt hjemland, Belgia. Der skal han jobbe med rehabiliteringen sammen med Lieven Maesschalck som er fysioterapeut for det belgiske landslaget. Forrige sommer jobbet han blant annet med Dries Mertens, og har store kunnskaper og erfaringer innenfor det han driver med. Hazard er derfor i best mulige hender.

Nylig har det vært UEFA Nations League-trekning. Roberto Martinez som er sjef for det belgiske landslaget uttalte seg der om situasjonen til Eden Hazard, og hevdet at han var trygg på at stjernespilleren ville bli klar tidsnok til sommerens EM-sluttspill.

Det er vanskelig å fastslå når han er tilbake, men jeg har ingen tvil om at han vil bli klar i tide. De første ukene etter operasjonen er viktig, men vi kjenner Hazard og han kommer til å jobbe hardt for å bli klar. Han er veldig rolig og veldig positiv, og har et godt medisinsk apparat i Real Madrid.
Det er viktig at han kommer tilbake sterkere og bedre enn noensinne før slik at han kan hjelpe Real Madrid og det belgiske landslaget. Jeg er sikker på at dette vil bli tilfelle. Hvis du ser på alle de årene han var i Chelsea gikk han aldri glipp av kamper, mens han denne sesongen allerede har mistet over 20 kamper. Det er uheldig. 
Pmn6