Extra large benzema
SLITER: Karim Benzema har slitt med å finne målet de siste månedene.

Karim Benzema sliter

Det har stoppet fullstendig opp for franskmannen etter en svært god høstsesong.

Etter tap mot Levante og Manchester City har humøret i Real Madrid igjen snudd til det positive etter seier mot Barcelona forrige helg. Vinicius og Mariano sørget for de viktige scoringene som ga tre poeng, og som gjør at Real Madrid topper tabellen. Med bare tolv kamper igjen å spille seiler de hvitkledde opp som små favoritter foran Barcelona til å stikke av med LaLiga-gullet.

For at det skal skje, er man avhengig av scoringer, noe det har blitt for lite av denne sesongen. I enkeltkamper kan laget klare seg, men i det lange løp er man avhengig av en spiller som presterer jevnt og trutt, noe man trodde Benzema var kapabel til etter en god høstsesong. De første 16 kampene i starten av sesongen bidro franskmannen til tolv scoringer, men nå har det stoppet opp.

Tre måneder ut i 2020 står Karim Benzema kun med to scoringer for Real Madrid. Den ene kom mot Atlético Madrid i 1-0-seieren på Santiago Bernabéu, mens den andre kom i Copa del Rey kampen mot Real Zaragoza. 32-åringen har nå kun et mål på de ti siste LaLiga-kampene, og det er merkelig å se hvordan han etter en så god høstsesong har sluknet totalt.

Det er mange nå som ønsker at Luka Jovic og Mariano bør få flere sjanser, men kjenner man Zinedine Zidane rett så skjer neppe dette. Karim Benzema har en urokkelig status hos den franske trenerlegenden, og nå er det opp til angrepsspilleren å takke for tilliten med scoring borte mot Real Betis søndag kveld.

Pmn6