Extra large zid

Zidane: - Det blir ikke enkelt

Zinedine Zidane møtte pressen i forkant av morgendagens kamp mot Real Betis.

Den franske treneren møtte pressen i forkant av morgendagens bortekamp mot Real Betis.

Vi vet at det er en tøff kamp som venter oss. Det blir en vanskelig kamp på en tøff bortearena. De har slitt med å få resultater, men det er fremdeles et godt lag. Det blir en fysisk kamp, men vi må være på i form av det tekniske for å få resultater.
Det er en viktig kamp for oss, akkurat som det er for dem også. De kommer til å spille en god kamp, akkurat slik vi også skal. Vi skal forberede oss så godt vi kan, og gå utpå banen og gi alt.

118 år historie

Jeg er heldig som får oppleve det å være trener for denne klubben. Fotball har alltid vært min lidenskap, og jeg gjør det jeg elsker mest i livet, med familien ved min side. Jeg er stolt over å få være en del av denne klubben, og skal gi alt hvert eneste minutt for dette laget. Spillerne er en stor del av klubbens historie, og hver dag skriver de et nytt kapittel. Jeg er stolt.

LaLiga

Vi prøver å alltid gi alt på banen, også er det noen ganger at det ikke går som vi ønsker. Spillerne ønsker alltid å spille bra og vinne kamper. Man får tøffe stunder og det er da det gjelder å slå tilbake. Til slutt er det kun et lag som kan vinne LaLiga, men se på alle de lagene som ikke vinner, er de svake lag? Jeg mener ikke det. Vi vet hvilken klubb vi er i, og den historien som er her. Hvis alle gir alt så har vi en mulighet.

Bale og Vinicius  Jr.

Ingen her er over andre. Jeg forteller alle mine spillere at de er viktige, og det er det jeg tror på. Du kan ha din mening, og si at en spiller gjør mer enn en annen. Det vi må gjøre er å alltid være klar. Jeg tror alle ønsker det, også er det til slutt opp til meg å ta valgene. Jeg vet hvordan spillerne tenker og de ønsker alltid å spille. Det viktigste er at alle spillerne bidrar.

Marcelo

Mye er sagt om Marcelo, noen ganger er det positivt andre ganger er det negativt. Vi vet hva han kan bidra med, og han er en ekstremt viktig del av denne troppen. Jeg var fornøyd med hans prestasjoner i forrige kamp. Alle spillerne må fortsette i samme spor, jobbe hardt og gi alt de har. Hvis du ser på kvaliteten vi har vi ting ordne seg til slutt.

Mariano

Han må være klar, akkurat som alle andre. Når du har en tropp med så mange talentfulle spillere er det tungt å skulle utelate noen hver uke. De må alle være klare til å levere når de får ansvaret.

Fremtiden hans som trener

For meg er det viktigste den jobben jeg gjør hver dag. Det er ingen tvil om at jeg føler klubbens støtte i ryggen. Alle som jobber her drar i samme retning. Jeg vet likevel hvordan ting fungerer. I dag er jeg Real Madrid-trener, og i morgen kan det endre seg.
Det er en ekte glede å kunne tilbringe tid med dette laget. Det er mye som blir sagt om meg og spillerne utenfor disse veggene, men sannheten er at jeg ikke har hørt noe fra folk i klubben angående fremtiden min.

Hazard

Jeg snakket med han etter skaden, og etter operasjonen for å høre hvordan det gikk med han. Han var nede umiddelbart etter skaden, men operasjonen gikk bra og nå føler han seg bedre. La oss håpe at han raskt kommer tilbake igjen. Han føler seg bra. Han er glad for at operasjonen gikk bra. Jeg kan ikke si hvor lenge han blir ute med skade. Jeg håper han kan spille for oss før sesongen er over.
Pmn6