José Mourinho delte sin tilfredsstillelse i presserommet

"Det var enkelt i kveld fordi vi ga en flott framførelse og spilte bra fra det første minuttet"

- Jeg syns ikke vi fikk en enkel gruppe. Vi gjør jobben vår bra og derfor har vi ni poeng. Man kan si mye om Olympique, men de er ikke et dårlig lag - og de har slått Real Madrid de siste årene. Det var enkelt i kveld fordi vi ga en flott framførelse og spilte bra fra det første minuttet.

- Jeg prøver alltid å se for meg kampen før jeg spiller den. Vanligvis har jeg rett, men noen ganger blir jeg overrasket over motstanderen. Jeg forventet at Lyon kom til å ha en tett forsvars- og midtbanelinje på egen banehalvdel, derfor trodde jeg det ville være viktig med dyktige, smidige og hurtige spillere med ball som Benzema. Slik var det helt til kampen var punktert og vi ledet 2-0. Spillerne mine skjønner disse avgjørelsene fordi det er laget som betyr mest. Vi har ingen debatt. Vi tenker bare på laget.

- Det er andre lag som scorer etter å ha tatt et raskt frispark, men vi fikk ikke lov til å gjøre det i kveld. Jeg syns faktisk det burde være detbatt rundt Xabi Alonsos gule kort. Andre lag gjør dette hele tiden og ingen bryr seg, men når en smart spiller som Xabi gjør det får han gult kort. Jeg skjønner det ikke. Det som skjedde med Cristiano Ronaldo da vi ledet 4-0 med bare fem minutter igjen, var et gult kort som ikke burde ha blitt gitt, men det var en reaksjon for å ha mistet ballen. Vi jobber hardt med dette. Det er viktig å reagere raskt etter å ha mistet ballen, og han gjorde det bra.

- Cristiano Ronaldo gjør det bra, syns jeg. Jeg er fornøyd med ham. Det ville vært et problem hvis han ikke scoret samtidig som laget ikke vinner. Det skjedde mot Levante og Racing. Han har ikke scoret i de siste kampene, men det har laget, så det er ikke noe problem. Jeg likte også å se han gi en smart og uselvisk kamp i kveld. Han vant gullfoten og Pichichi-prisen (toppscorerprisen i Spania, red.anm) i fjor, og i år vil han vinne mer viktige ting.

- Benzema og Higuaín spilte sammen ved flere anledninger i fjor. I år vil det komme an på omstendighetene. Da jeg fikk Karim (Benzema) til å varme opp mot Betis var min intensjon å bruke dem sammen. De kan så absolutt spille sammen.

- Vi har bare to høyrebacker: Ramos og Arbeloa. Vi har fire midtstoppere, så jeg kan ikke si at Ramos kommer til å spille mye som midtstopper fordi troppen er ikke bygd slik. Vi vet han spiller bra i midten; han gjorde det før jeg kom hit, forrige sesong, i cupfinalen og i noen kamper i år. Jeg liker ham godt der.

- Jeg liker mange ting med laget vårt, men vi må forbedre oss. Uansett, jeg syns vi er på en positiv vei nå. Neste uke vil bli tøff. Timeplanen er tøff og vi har liten tid på å restituere oss mellom de neste kampene.

Pmn6