Extra large  mjm4559 b
KUNNE JUBLE: Unggutten Reinier og resten av Castilla-spillerne kunne juble etter en strålende seier.

Castilla med komfortabel seier mot Coruxo

Reinier, Fidalgo og Blanco sto for målene i seieren mot oppryksrivalene Coruxo.

Real Madrid Castilla fortsatte sin gode form på Alfredo Di Stéfano med sin fjerde hjemmeseier på rad mot Coruxo. De hvite leverte en av sine beste kamper denne sesongen og Reinier var avgjørende når satte inn sin to første scoringer for Castilla. Fidalgo satt inn en straffe og Blanco satte inn en lekker scoring.

Første omgang startet godt for tilhengerne på Alfredo Di Stéfano og Castilla tok ledelsen allerede etter 9 minutter. Fran Garcia slo inn et innlegg fra venstre og Baeza fikk et godt touch for å sende ballen til Reinier, som åpnet målkontoen sin for Castilla. Raúl sitt lag presset godt og fikk nok en belønning ti minutter senere, da Fidalgo var iskald fra straffemerket. Bortelaget kunne redusert i det 30. minutt, men Altube nektet Añón scoringen. Coruxo skapte flere god muligheter før pause, men fikk ikke satt ballen i nettmaskene.

Etter hvilen fortsatte Castilla kampen med god intensitet og godt press. I det 58 minutt fant Marc Gual lagkamerat Blanco som gjorde resten på egenhånd og sendte Castilla opp i en 3-0 ledelse. Deretter kom det et hav av sjanser for vertene og Baeza var nærmest med et fantastisk langskudd som smalt i tverrliggeren.

I sluttfasen skulle Castilla sette inn 4-0 og hvem andre enn Reinier var frampå igjen? Marvin slo inn et strålende innlegg og den unge brasilianeren gjorde ingen feil foran mål.

Lagoppstillinger:

Real Madrid Castilla: Altube, Sergio López, Fran García, Martín (Ayoub, 74 '), Fidalgo, Javi Hernández, Blanco (Bravo, 90'), Gila, Reinier, Marc Gual (Marvin, 74 ') og Baeza.

Coruxo: Alberto, Manu, Antón, Crespo, Lucas, Yebra, Barril, Mateo (Martín Fuentes, 75 '), Añón (Syla, 65'), Escobar (Ares, 46 ') og Youssef.