Extra large kubo
LEVERER: Kubo stråler igjen og har virkelig fått sving på sesongen.

Leiesoldatene: Kubo og Hakimi med scoring

Det har vært en interessant uke for leiesoldatene. Her kommer ukens oppdatering!

Hakimi: Hakimi leverte scoring mot Borussia Mönchengladbach igår. Han har nå levert 3 scoringer og 10 målgivende så langt. Til uken  tar Dortmund turen til Paris og har alle muligheter til å komme videre.

Odriozola: Det er lite å melde om Odriozola i det siste. Bayern spiller nå mot Augsburg, men spanjolen er igjen på benken. Han har fått 3 kamper så langt, en i hver konkurranse. Bortsett fra det har det vært et kjedelig låneopphold. 

Ceballos: Ting har begynt å skje for Ceballos. Arteta har gitt Ceballos flere muligheter i det siste og han har gjort det godt. Ceballos spilte under hele 1-0 seieren over West Ham i går. Han har spilt i de tre siste ligakampene og spiller stort sett hele kampen. Ceballos skal returnere til Spania til sommeren, men det er trangt om plassen i Madrid. Store muligheter for videre utlån her.

Kubo: Kubo leverer igjen og scorte mot Eibar i går. Mallorca vant kampen 2-1 og Kubo ble byttet ut etter 82 minutter.  Han har 3 scoringer og 3 målgivende totalt. Han har scoret 2 på de siste 3 kampene sine og er inne i en fin form. Kubo får spille mye i Mallorca og får en fin mulighet til å utvikle seg. 

Reguilón: Sevilla spilte 2-2 mot Atletico Madrid i går og Reguilón spilte hele kampen. Sevilla møter Roma på torsdag i Europa League og Reguilón er selvfølgelig en viktig del av laget. Innspurten her blir spennende!

Mayoral/Vallejo: Granada og Levante møtes nå i skrivende stund. Mayoral starter på benken, men Vallejo spiller. Vallejo startet sesongen i England, men fikk sjeldent muligheten der. Deretter gikk veien videre til Granada etter jul og det startet ikke noe særlig bedre. Nå har han startet de to siste kampene, men årets sesong er ikke noe høydepunkt uansett. Mayoral har hatt en helt grei sesong og får spille mye. Vi følger begge videre!

Soro: Real Zaragoza spiller foreløpig mot Malaga. Stillingen er i skrivende stund 0-0. Soro har startet kampen. 20-åringen har hatt en spennende sesong på utlån. Om vi noen gang får se Soro i Madrid-drakt er tvilsomt, men muligheten er der.

de Frutos: Rayo Vallecano tapte 3-2 mot Elche tidligere idag. de Frutos spilte hele kampen. Han har 8 kamper og 1 scoring denne sesongen.

Pmn6