Extra large untitled
FRUSTRERENDE: Det var en frustrerende kamp for både Zidane og spillerne.

Zidane: – Det var en svak kamp fra begynnelse til slutt

Zinedine Zidane snakket med pressen etter det skuffende bortetapet på Estadio Benito Villamarín mot Real Betis.

Den franske treneren mente lagets største problem var mangelen på ballinnhav, noe som vanligvis ikke pleier å være et problem for Real Madrid.

Det var en svak kamp fra begynnelse til slutt. Det er synd fordi vi hadde en sjanse til å få til et godt resultat, men det maktet vi ikke. Vi ga bort ballen mye og hadde en utfordrende kamp, men det er vanskelig å forklare for meg. Jeg er den som er ansvarlig og vi skal analysere kampen, men i dag kan vi ikke være fornøyd med prestasjonen vår.
Spillerne forsøkte, men ingenting godt kom ut av det i dag, og til slutt har jeg skylden. Vi må se fremover og vi kommer til å kjempe for LaLiga til siste slutt.

 Trenerens ansvar

Jeg kommer til å forsvare spillerne mine. Vi hadde ikke nok ballinnhav og det var vårt største problem, men vi kan ikke legge oss ned. Vi skal kjempe videre og legge sesongens verste kamp bak oss.

 Kroos

Jeg vil ikke klandre Kroos eller noen andre. Vi er alle i samme båt.
Vi skal fortsette å kjempe. Vi har hatt en god sesong, og det er gode og dårlig elementer, vi trenger bare å rette på sistnevnte. 

Forsvarsspillet

Vi viste ikke nok energi til å virkelig plage motstanderen. Det er ikke bare defensivt, vi slapp inn to mål, men det var ikke det eneste problemet i dag. Jeg er mer frustrert over hvordan vi spilte generelt. 

Betis

De spilte spillet sitt og vi kjenner spillerne deres, men jeg er ikke fokusert på hvordan motstanderen spiller. Vi diskuterte det tidligere, men jeg må vurdere laget mitt og de leverte ikke en god kamp.
Pmn6