Extra large skjermbilde 2019 03 29 kl. 14.16.29
KJEMPET: Casemiro kjempet hardt, men til ingen nytte.

Casemiro: – For å vinne LaLiga må vi spille bra hver eneste kamp

Den brasilianske midtbanespilleren var skuffet etter tapet borte mot Real Betis.

Etter kampen mot Betis svarte Casemiro og Varane på spørsmål fra pressen, men de har ikke gitt opp LaLiga-tittelen.

Vi må fortsette å jobbe hardt, vi har ikke fulgt kampplanen og spilte ikke som vi gjorde mot Barcelona.

Varane mente laget manglet intensitet og at kampen ikke ble som planlagt.

Vi manglet mye intensitet, spesielt i første omgang. Vi spilte ikke i det tempoet vi ønsket, og vi lot motstanderen ha ballen mye. Vi mistet viktige poeng, men vi er sikre på at vi kan kjempe til siste slutt. Vi prøver hardt for å vinne ligaen og i dag var det et fall i kvaliteten fra alle. Vi har fortsatt mange kamper igjen å spille, og vi er sikre på at vi kommer til å få intensiteten tilbake. 

Lagets innsats

Vi har kjempet hardt i flere måneder nå og dag var vi svake, men vi må fortsette å jobbe. Vi vet at vi kan spille mye bedre, og vi kommer til å få tilbake gnisten vi manglet i dag. Jeg har troen på lagkameratene mine og kvaliteten vår, jeg er sikker på at vi vil forbedre oss. Det var et hardt slag fordi vi virkelig legger ned innsatsen. Vi slet med ballinnhavet i dag og med presset, men det er ting vi vet vi kan, og vi vil komme sterkere tilbake.

  Benzema

Han er i god form, han hjalp oss mye i oppbyggingen. Det er vanskelig å score mål i hver eneste kamp, men vi stoler på han. Han spiller på et høyt nivå, og han hjelper laget.
Pmn6