Extra large ramos

Ramos: - Vi må se på oss selv

Real Madrid-kapteinen var ikke fornøyd etter gårsdagens tap mot Real Betis.

Real Madrid gikk i går på et skuffende tap mot Real Betis. Det gjør at man er to poeng bak Barcelona med elleve kamper igjen av sesongen. Da hjelper det ikke at Los Blancos er i dårlig form, med kun et poeng mot Celta Vigo, Levante og Real Betis på de tre siste kampene hvis man ser bort fra seieren mot Barcelona. Etter kampen var ikke Sergio Ramos særlig fornøyd, men ser fremover.

Dette er fotball, og når vi ikke gjør de tingene på kamp som vi har jobbet med en hel uke på trening blir det slik. Betis har spilt sin fotball, og vi har vært veldig varierende i løpet av kampen. Vi hadde noen gode perioder, men det svingte for mye og det var ikke nok. Resultatet er rettferdig og vi må se på oss selv. Vi har ikke spilt bra i dag, men det er lenge igjen av sesongen.
Vi var ikke nok konsentrerte defensivt. Vi skulle vist mer intensitet og kjempet mer, men det skjedde ikke. Vi tok ikke av etter seieren mot Barcelona, og vi kan heller ikke slippe oss ned på grunn av tap i denne kampen. Det er elleve kamper igjen og mange poeng som skal spilles om. Hvis vi skal bli mestere kan vi ikke la mulighetene glippe. Vi vet at dette er en tøff arena å komme til. Vi skal reflektere og komme sterkere tilbake.
Pmn6