Extra large zidane
I FARE? Kan jobben til Zidane være i fare?

Kan jobben til Zidane være i fare?

MARCA melder at klubbledelsen stiller seg kritiske til flere av Zidanes avgjørelser.

Etter en opptur mot Barcelona ble Real Madrid raskt sendt tilbake på jorden igjen etter et 2-1-tap borte mot Real Betis søndag kveld. Det gjør at Real Madrid kun har fire poeng på de siste fire kampene i LaLiga, og igjen har Barcelona tatt tilbake tabelltoppen med 58 poeng, to poeng foran de hvitkledde fra den spanske hovedstaden med elleve kamper igjen å spille av sesongen.

Real Madrid har i tillegg en viktig returoppgjør i Champions League som skal spilles neste uke borte mot Manchester City. Der ligger man under 2-1 fra første oppgjør, og i tillegg må Los Blancos klare seg uten Sergio Ramos som må stå over grunnet suspensjon. De siste dagene har det også blitt meldt at Thibaut Courtois er i faresonen og risikerer å måtte stå over grunnet en skade.

Det som så veldig lyst ut for bare en måned har snudd til uro, og nå spekuleres det i om at jobben til Zinedine Zidane kan være i fare. Det å vinne den spanske supercupen er vel og fint det, men hvis man ikke klarer å vinne LaLiga denne sesongen og i tillegg ryker allerede i åttendelsfinalen mot Manchester City - kan det fort spøke for den franske treneren.

MARCA melder at klubbledelsen stiller seg kritiske til flere av avgjørelsene han tar. Blant annet det å plutselig benke Ferland Mendy, Fede Valverde og Rodrygo som har vært tre spillere som har bidratt på godt vis denne sesongen. I tillegg er de overrasket over hvor lite Zidane har fått ut av en storsignering som Luka Jovic, som var blant de beste spissene i Europa forrige sesong.

Det taler heller ikke i franskmannens favør at to trenere som Mauricio Pochettino og Maxi Allegri er ledig på markedet. Spesielt førstnevnte er en Florentino Pérez skal ha ønsket seg i lang tid, og dersom ikke resultatene forbedres så vet alle hvordan ting fungerer i Real Madrid. Zidane er under press, og må begynne å levere ganske så raskt.

Pmn6