Extra large thibby ye
SKADET: Thibaut Courtois hår pådratt seg en skade i låret, og er utilgjengelig mot Manchester City.

Skadeoppdatering: Thibaut Courtois

Den høyreiste belgieren har pådratt seg skade i lårmuskelen på venstre bein.

Thibaut Courtois hadde en turbulent første sesong i Real Madrid, og dette uten å egentlig levere mange svake prestasjoner. En rekke fans ønsket at Keylor Navas skulle fortsette som førstevalg, men Zidane viste tillit til belgieren. Denne sesongen har han omsider tatt store steg, og han har vært en av de absolutt beste spillerne for Real Madrid. Ikke bare står han i mål for laget som har sluppet inn færrest mål i LaLiga Santander, men også for laget som har sluppet inn færrest mål av alle lag i de fem beste ligaene. 

Dette er riktignok ikke en bragd Thibaut Courtois kan stå for alene, men tallenes tale viser til hele 15 rene bur på de 32 kampene han har spilt med kun 26 innslupne mål. I tillegg til kamper han ikke har sluppet inn mål, så har han flere kamper hvor han kun har sluppet inn et eller to, men samtidig stått veldig bra mellom stengene. Så langt denne sesongen har han vært en av de beste, om ikke den beste spilleren, og er et soleklart førstevalg som målvakt for Real Madrid. 

Etter tester utført i dag på Thibaut Courtois av Real Madrid sitt medisinske apparat så har han blitt diagnotisert med en skade på bakre lårmuskel i venstre bein. Hans progresjon vil følges kontinuerlig. 

Det er usikkert hvor omfattende skaden er, og hvor lenge belgieren blir på sidelinjen, men i følge MARCA så spiller han ikke helgens oppgjør mot Eibar. Han vil heller ikke være klar til det viktige returoppgjøret mot Manchester City i Champions League neste tirsdag, hvilket er et stort tap for Zidane. Det er derfor duket for Alphonse Areola de to neste oppgjørene, og han har meget store sko å fylle med skaden til Thibaut Courtois. 

Hva tenker du om skaden til Courtois? 

Pmn6