Extra large zia

Ingen pressekonferanse på torsdag

Korona-viruset har for alvor gjort sitt inntreden i Spania.

Når man for noen måneder siden hørte om et nytt virus, kalt Covid-19 i Kina, var det nok de færreste som hadde sett for seg hvor alvorlig denne sykdommen skulle bli. Helsa til folket kommer alltid først, det skal det ikke være noe tvil om. Likevel er det slik at dette viruset også i tiden fremover kommer til å spolere veldig mye for fotballinteresserte rundt om i verden.

Det er allerede gjort drastiske tiltak og i LaLiga vil de to neste rundene spilles uten supportere på tribunen. Man sitter likevel med en følelse av at dette bare er starten. Flere av ligaene vil komme til å slite med å gjennomføre sesongen, og i tillegg er det et Europamesterskap for landslag som er rundt hjørnet nå i sommer. Den står også i faresonen for å bli avlyst.

For Real Madrids del vil kampen mot Eibar og Valencia de to neste rundene på Bernabéu bli spilt uten supportere. Los Blancos har også stengt treningene sine for journalister, og torsdag skulle etter planen Zidane ha møtt pressen i forkant av Eibar-kampen, noe det heller ikke kommer til å skje. Det går med andre ord mot svært usikre tider.

Pmn6