Extra large carvajal

Carvajal: - Så LaLiga-spillerne er immune?

Dani Carvajal har kastet seg inn i korona-diskusjonen.

For kort tid siden erklærte verdens helseorganisasjon korona-viruset som et pandemi. Land over hele verden sliter med viruset, tusenvis kjemper for livet på sykehus og det er stor frykt i samfunnet. Dette går naturligvis også ut over fotballen, og akkurat nå så er man faktisk i tvil om fotballen i Europa kan bli gjennomført eller ikke grunnet restriksjonene dette viruset medfører.

I LaLiga ble det i første omgang bestemt at de to neste rundene skal spilles foran tomme tribuner. Kort tid senere kom de med en ny beskjed om at de to øverste divisjonene i Spania skal spilles, men at alle divisjonene under der skal bli avlyst. Til nå har Real Madrid vært stille i denne debatten, men nå har Dani Carvajal reagert på dette, og la ut en melding på sin Instagram-story.

Så det er slik at alle spillerne og trenerne i LaLiga og Segunda er immune mot denne sykdommen?

Videre la han ut et bilde som oppmuntret til at all fotball skal bli satt på vent inntil videre. Det er nok et spørsmål om tid før dette kommer til å skje, og dette korona-viruset kommer til å få store konsekvenser. Det er mange spørsmål som stilles per dags dato, men lite svar enn så lenge. Kan Champions League bli fullført? Hva skjer hvis en liga ikke kan spilles? Det vil tiden vise.

Pmn6