Extra large  3am4656
TALENTFULL: Achraf fra sin Champions League-debut mot Tottenham som 19-åring.

Achraf: – Jeg vil fortsette mitt gode spill, gjerne for Real Madrid

Den unge marokkaneren snakket med El Chiringuito i går kveld om låneoppholdet sitt, framtiden og eget spill.

Real Madrid-forsvarer Achraf Hakimi, har spilt de to siste sesongene på lån for Borussia Dortmund, snakket med Josep Pedrerol i El Chiringuito og ble spurt om spekulasjonene som antyder at han vil komme tilbake til Real Madrid neste sommer.

Jeg vil fortsette å spille godt, jeg er ung og utvikler meg fortsatt. Hvis det er for Real Madrid, ville jeg elsket det.

Forsvareren som også har spilt en god del kamper på midtbanen for Dortmund forlot den spanske hovedstaden i jakten på spilletid. I Tyskland har han fått muligheten til å vokse og forberede seg som spiller. Hans prestasjoner for Borussia Dortmund har vært intet mindre enn spektakulære, og selv om han ikke er en ren forsvarer, er det klart at allsidigheten og hans offensive ferdigheter ville være nyttige for Madrid.

Achraf snakket også om sin beslutning om overgangen til  Borussia Dortmund for to år siden.

Det var vanskelig å forlate Real Madrid, men hvis du ikke har muligheten til å spille, er det et riktig valg å bli lånt ut. 

Selv om det virker åpenbart at Los Blancos vil hentet unggutten tilbake til sommeren, avslørte forsvareren at klubben ikke har kontaktet han.

Noen ganger har jeg fått gratulasjoner etter å ha vunnet priser, men de har ikke fortalt meg hva som vil skje i fremtiden.

Tror du Hakimi blir hentet tilbake til sommeren?

Pmn6