Extra large extra large hazard 1vc8343thumb
SKUFFENDE: Hazard sin første sesong har vært skuffende, men skadene har ødelagt mye for belgieren.

Hazard: – Min første sesong i Madrid har vært dårlig

Den belgiske angriperen snakket med RTBL om dagens situasjon og hans første sesong i klubben.

Real Madrid-stjernen Eden Hazard har ikke hatt en enkel debutsesong med Real Madrid. Den tidligere Chelsea-spilleren har pådratt seg to alvorlige skader, og selv om den nåværende utsettelsen av fotballen hjelper hans sjanser for å vende tilbake på banen denne sesongen, ser det ut som Los Blancos må vente til sesongen 2020-2021 for å se den beste versjonen av Eden Hazard.

Angriperen delte sine tanker om sin første sesong i den spanske hovedstaden.

Jeg har det bra nå! Jeg holder meg hjemme, tar vare på meg selv, og klarer meg mye bedre nå som legenehar fjernet stingene fra den siste operasjonen. Nå trener jeg litt hardere og kan gå, så jeg har det bra.

Hazard vendte tilbake til Madrid etter å ha operert i Dallas, og nå må han holde seg hjemme grunnet koronavirusutbruddet i Spania.

Jeg sier ikke at jeg ikke kan bli smittet, men jeg blir hjemme og mottar ikke besøk, vi kan ikke møte noen. Jeg er litt redd, som alle andre, men vi håper på det beste. Vi har folk som tar seg av oss, og jeg er mer bekymret for de menneskene som er litt svakere og har flere problemer.

Det har vært rimelig å forvente bedre situasjoner fra Hazard denne sesongen. Angriperen brukte den første tredjedelen av sesongen å finne seg til rette i sitt nye lag, og akkurat da prestasjonene forbedret seg, fik han et fotbrudd som gjorde at han gikk glipp av over to måneder med fotball. Deretter kom han tilbake for å hjelpe laget, men plukket opp nok en skade. 

Belgieren innrømmer at den første sesongen hans har vært skuffende.

Den første sesongen min i Madrid har vært dårlig. Det var en sesong for å tilpasse meg og spille mye, men skader har ødelagt mye. Jeg vil bli bedømt av mitt andre år og det er opp til meg å holde meg i god form neste sesong. Vi har en god gruppe, og dette er en flott opplevelse for meg. 

Hva forventer du av Hazard neste sesong?

Pmn6