Extra large rodrygo 13.1.2020
GOD DEBUTSESONG: Rodrygo har hatt en god debutsesong i Real Madrid, og som belønning vant han nylig en prestisjefull pris.

Vant prestisjefull pris

Rodrygo ble nylig kåret til verdens beste unge spiller i 2020, foran Barcelonas Ansu Fati.

Det spilles lite fotball om dagen, men til en viss grad er det enkelte faktorer ved verdensfotballen som fortsatt ruller og går. Et tegn på dette er at det nylig ble annonsert at Rodrygo er vinneren av NxGn 2020. Dette er en pris for verdens beste unge spiller, som deles ut hvert år av nettstedet Goal.com. I fjor havnet brasilianeren på 5. plass i kåringen, og det er også verdt å bemerke at Reinier havnet på 4. plass og at Takefusa Kubo havnet på 9. plass i årets kåring. Real Madrid-vingens nærmeste utfordrer var Barcelonas Ansu Fati. Prisen har blitt delt ut siden 2016/17-sesongen, og siden den gang har vinnerne vært Gianluigi Donnarumma, Justin Kluivert og Jadon Sancho. Etter å ha vunnet prisen ga naturligvis Rodrygo et lengre intervju til nettstedet goal.com, senere gjengitt av MARCA.

Idoler innen fotballen

Cristiano Ronaldo og Neymar er de største inspirasjonskildene mine, de er jeg veldig fan av. Pelé, Neymar og Robinho betyr også mye for meg, og for favorittlaget mitt også, som er Santos. Neymar var den jeg fulgte tettest, men takket være gud har jeg hatt muligheten til å bli kjent med alle tre. I tillegg, før jeg bestemte meg for å dra til Madrid dro jeg hjem til Pelé og fikk hans velsignelse før jeg dro.

Ankomsten til Madrid

Real Madrid er som Vila Belmiro (stadion til Santos), en drøm for meg. Det er en drøm som har gått i virkelighet. Alle som kjenner meg vet det. Min store drøm var å spille her, og jeg så alltid på kampene deres før.

Zinedine Zidane

Jeg har et godt forhold til han, han tok meg godt imot. Han visste hvilket øyeblikk det passet for meg å spille, og hvordan han skulle forberede meg på det. Han hjelper meg, gir meg råd og forklarer meg hvordan og hva jeg må forbedre, samtidig som han forklarer meg hva jeg gjør bra.

Uttaket til det brasilianske landslagte

Det er en stor drøm for alle brasilianske barn, å ta på seg landslagsdrakta og jeg fikk i tillegg debutere mot Argentina. Jeg håper å få ta på meg drakten oftere. Jeg fortsetter arbeidet mitt her for å bli tatt ut. For å være ærlig så er det den største drømmen til en profesjonell spiller. Alle barns drøm er å ta på seg denne drakten en dag, og jeg har fått muligheten til akkurat dét.
Pmn6