Extra large eden hazard 14.9.2019
UNG OG LOVENDE: Hvis vi setter kalenderen ti år tilbake i tid så var Eden Hazard en ung og lovende ving, som Real Madrid jaktet på.

1. april 2010

Vi skrur kalenderen tilbake! Dette var Real Madrid-overskriften i MARCA for ti år siden!

Det er ikke mye fotball og se frem til for tiden, derfor har vi valgt å se tilbake! På denne dag i 2010, altså 1. april 2010 var det en spiller som preget Real Madrid-overskriftene i den Madrid-baserte storavisen MARCA, nemlig dagens Real Madrid-spiller Eden Hazard. På denne tiden var dagens nummer syv en 19 år gammel, lovende ving som spilte i Lille. MARCA hadde på denne tiden gjennomført et lengre intervju med Zinedine Zidane, delt i tre deler. I den tredje delen kom Zizou med sin spådom om det nye stjerneskuddet i fotball-europa: Eden Hazard.

I MARCA-artikkelen sa blant annet Zidane at "Jeg hadde hentet han til Real Madrid med bind for øynene". Det ble også skrevet at den ny-valgte Real Madrid-presidenten Florentino Pérez skulle være enig med Zidane angående å hente Eden Hazard til den spanske hovedstaden, men en utfordring var at belgieren akkurat hadde forlenget sin kontrakt med Lille til 30. juni 2014. I ettertid så ville historien ha det til at Eden Hazard ventet i nesten ti år med å komme til Real Madrid. Vingen gikk til Chelsea i 2012, hvor han spilte frem til 2019 da han ble tidenes dyreste Real Madrid-spiller og byttet ut Stamford Bridge med Santiago Bernabéu.

Pmn6