Extra large ozil
MAESTRO: Tyskeren kunne finne de utroligste rommene på en fotballbane.

Mesut Özil: - Hjertet mitt slår for Madrid

Den tyske playmakeren har avslørt at han gjerne skulle vært flere sesonger i Real Madrid.

31-åringen er en av de beste playmakerne LaLiga har hatt, og når tyskeren spilte i den spanske hovedstaden hadde han en veldig høy standing, spesielt under Jose Mourinho. Özil spilte i fire sesonger i Real Madrid, og fikk 159 offisielle kamper for klubben. 27 mål og 80 målgivende pasninger var faktum etter fire år i Madrid, og nylig har han avslørt at han gjerne skulle blitt i Madrid lenger.

Etter VM i 2010 var klubber som Real Madrid, Barcelona, Arsenal, Bayern München og Manchester United interesserte i meg. Favoritten min på den tiden var Barcelona ettersom at ingen av lagene spilte så bra fotball som de. Det virket ikke som at Guardiola ønsket meg dit, og jeg ble fortalt at han hadde reist på ferie. Kort tid etter tok Mourinho kontakt, var vennlig og virket veldig lysten på å få meg til Real Madrid. Derfor endte jeg opp der. 
Det er ingen hemmelighet at hjertet mitt slår for Real Madrid. Jeg spilte der i flere sesonger og har mange venner i klubben. Jeg var nervøs når jeg dro dit, det var en veldig stor klubb. Jeg hadde drømt om å spille der på grunn av idolet mitt, Zinedine Zidane. 
Pmn6