Extra large satellite  20
LEGENDEN: Raúl er en av klubbens største legender gjennom tidene og har nå hovedansvaret for Real Madrid Castilla.

Raúl: – Vi kommer gjennom dette hvis vi holder sammen

Klubblegenden snakket med Real Madrid TV og henvendte seg til fansen om perioden vi opplever nå.

Real Madrid-legenden Raúl González delte sine tanker om den nåværende coronavirus-pandemien.

Kjære medlemmer av Real Madrid, jeg vil først ønske dere og familiene deres alt godt. I livet er det tider hvor vi møter tøffe og utfordrende øyeblikk. Vi kommer oss gjennom det med styrke og optimisme, akkurat som vi gjør i fotballen. Jeg vil gjerne sende deg all min støtte i disse tøffe tider, vi ønsker alle at det skal ordne seg veldig snart. Vi får gå gjennom det sammen som vi alltid har gjort. Hala Madrid!

Raúl har opplevd stor glede i sin første sesong som trener for Real Madrid Castilla, selv om det har blitt blandete resultater. Det betyr ikke at han ikke er en kandidat til å trene Los Blancos sitt førstelag i framtiden. 

Faktisk er han sannsynligvis hovedkandidaten som til slutt erstatter Zidane når franskmannen bestemmer seg for å forlate den spanske hovedstaden.

Spanjolen sin beste prestasjon denne sesongen har vært å finne den rette midtbanen til Castilla, men det gjenstår fortsatt noen problemer. Laget har slitt på bortebane, og ikke hentet nok poeng dessverre. Forsvaret har også hatt en del problemer i visse perioder og har holdt nullen for få ganger denne sesongen. Etter en ganske svak start på sesongen har mannskapet forbedret seg og ligger nå på en godkjent syvendeplass med en playoff-plass innen rekkevidde.

Pmn6