Extra large extra large reguilon
LOVENDE: Reguilón har vist fram gode takter på utlån i Sevilla denne sesongen.

Sergio Reguilón: – Jeg er fra Madrid og ville elsket å lykkes i Real Madrid

Den utlånte venstrebacken snakket med pressen i Diaro de Sevilla for å diskutere sin fremtid og slutten av inneværende sesong.

Sergio Reguilón har vært en nøkkelspiller for Lopetegui sitt system i Sevilla denne sesongen. Etter å ha imponert i sin debutsesong i fjor i den spanske hovedstaden, ble unggutten utlånt for å utvikle seg som spiller og gi plass til nykommeren, Ferland Mendy. Fremtiden til Reguilón er usikker, det spekuleres om et nytt låneopphold, en retur til Real Madrid eller skal venstrebacken selges? Reguilóns fremtid er mest sannsynlig knyttet til Marcelos fremtid. Hvis brasilianeren velger å forlate Real Madrid i sommer, ville det være en åpning for den egenproduserte spilleren til å vende tilbake. 

I løpet av den nåverende pausen i LaLiga snakket Reguilón med pressen og diskuterte sine tanker om sin nåverende klubb og Real Madrid.

Jeg kan ikke tro at kampen på Wanda Metropolitano skal bli den siste jeg spiller for Sevilla. Det kan ikke være den siste kampen. Jeg vil avslutte sesongen med Sevilla, enten sesongen avsluttes 30. juli eller 30. august. Det er laget mitt nå og vi ønsker å avslutte sesongen på en god måte. 

Til slutt ble Reguilón spurt om sin fremtid. Madrid-gutten var fast bestemt på at han ville vært fornøyd i begge klubbene.

Jeg har det veldig bra her og ville fått det bra i Madrid. Jeg er fra Madrid og ville elsket å lykkes i Real Madrid.
Pmn6