Extra large extra large valverd
EKSPLOSIV: Fede Valverde har tatt hele LaLiga med storm denne sesongen.

Valverde: – Zidane snakker til deg som en venn

Den talentfulle midtbanespilleren berømmet sin franske manager.

Real Madrids uruguayanske midtbanespiller Fede  Valverde snakket om dagens situasjon på en instagram livesending. Valverde berømmet sin trener og er en stor beundrer av den franske legenden.

Zidane snakker til deg som han var en venn av deg. Hvert ord han sier må du huske fordi han ikke bare er en trener, men også en legende over hele verden.

Midtbanespilleren har blitt en nøkkelspiller for Real Madrid denne sesongen, og det ser ut til at han vil ha denne rollen i mange år fremover. Valverde berømmet også sin lagkamerat Toni Kroos.

Han avsluttet sendingen med å snakke om coronaviruset.

Vi må unngå å gå ut av huset og vi må passe på. Det er det regjeringen sier, og det er det beste for alle. Forhåpentligvis går denne situasjonen fort over, slik at vi kan nyte livet igjen.

Unggutten har vært ydmyk i lang tid og bevist over hvor hardt han må jobbe for å nå toppen. Han har tidligere uttalt dette i et intervju.

Jeg tenker at når du gir alt på banen, og blør for laget ditt, så legger folk merke til det. Jeg er en fighter, ikke bare i fotballen, men også i mitt hverdagen som et vanlig menneske. Når jeg skal beskrive min egen spillestil må jeg trekke fram intensiteten og innsatsen min. Jeg gir alt og fansen setter pris på det.

Midtbanespilleren fra Uruguay har aldri vært like godt likt som nå og kan innrømme at livet hans har endret seg etter tilliten han har fått i Real Madrid.

Jeg liker ikke å snakke om popularitet, men klubben er massiv og det er noe man legger merke til. Jeg foretrekker å snakke om kjærligheten og verdsettelsen fra fansen, det er vakkert og noe jeg setter stor pris på. For kun noen måneder siden var jeg ikke like kjent, men det er kult å kunne sette et smil i folks ansikt.

Valverde tilbrakte noen sesonger med Real Madrid Castilla, der han gjorde inntrykk og beviste seg som en veldig lovende spiller.

Jeg forsøker alltid å være positiv. Tiden hos Castilla var viktig og utrolig for meg. Mange kan tro at Castilla bare var et skritt i min karriere, men tiden var fantastisk for min utvikling. 

Midtbanespilleren forklarte også kallenavnet sitt, som betyr The Bird.

De begynte å kalle meg El Pajaro, for da jeg var liten så det ut som jeg fløy når jeg løp. Foreldrene mine likte det ikke spesielt godt, men kallenavnet har klistret seg fast.
Pmn6